Новини про зірок
Подобається

Вже на валізах: Джамала розповіла як готується стати мамою

11/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Вже на валізах: Джамала розповіла як готується стати мамою

Шанувальники чекають не дочекаються, коли вже співачка Джамала народить свого первістка. Нагадаємо, що артистка занаходиться на останньому місяці вагітності, передає Корупція.Стар

Попри свій цікавий стан, Джамала не спішить у декретну відпустку. Зараз вона тренер проекту "Голос країни-8", також співачка не полишає виступи і навіть встигає озвучувати мультфільми.

Джамала не приховує, що на низькому старті в очікуванні народження первістка та вже приготувала навіть валізу з дитячими речами.

"У мене був шалений графік, я кожного дня працювала, у мене було дуже багато проектів та знімань. Тому всю валізу з дитячими речами я возила постійно з собою. Я ж народилася семимісячною, мою маму забрали на пологи саме з іспитів, тому що вона грала і дуже переживала. Я думала, що і в мене може бути так само. Тому я з собою постійно все мала, на всяк випадок", — повідомила співачка.

У інтерв'ю "Світському житті" співачка розповіла, як готується до знаменної події. Навіть, натякнула, що не купила жодної дитячої речі, тому що дуже багато чого подарували.  

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя


"Я щаслива, бо мене оточують справжні люди, добрі та щирі. Вони постійно мені щось дарують, тому я і не встигла нічого сама купити. В мене вже є подаровані речі, які я попрала, а чоловік сам їх попрасував. Готуємось", — додала майбутня мама.