Новини про зірок
Подобається

«Всі фонограми запускав канал»: TAYANNA відповіла на скандальну заяву Данилка, який звинуватив зірку у не живому виконанні

11/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Всі фонограми запускав канал»: TAYANNA відповіла на скандальну заяву Данилка, який звинуватив зірку у не живому виконанні

Тетяна Решетник, яка зайняла друге місце на Національному відборі на "Євробачення-2018" розповіла, як поставилася до поразки, передає Корупція.Стар.

Співачка в інтерв'ю Катерині Осадчій в програмі "Світське життя" розповіла, що змогла подолати гіркоту поразки. Бути на другому місці їй вже не вперше, в минулому році зірці теж не пощастило. Тетяна зізналася, що в депресію не впадає і продовжує працювати далі з новими силами.

Популярне: "Дві дружини та маленькі зали": Як склалося життя фаворита "Х-фактору", Олега Кензова

«У житті так трапляється, як повинно бути, напевно, це не мій конкурс або ще не мій час. Немає такого, щоб якась депресія була. Був момент смутку, але відразу після виступу і, можливо, ще вранці, а потім все пройшло », — поділилася співачка.

Не забула вона і про скандальний момент з Андрієм Данилком, який заявив, що вона співає під фонограму і змусив її заспівати свою пісню знову, але вже без музичного супроводу.

«З одного боку мені було приємно, тому що я так співаю наживо, що всі думають що це фонограма, але це результат великої праці. Я по шість — вісім годин працюю в залі і співаю. Ми всі перебували в однакових умовах. Всі фонограми запускав канал, а не наш звукорежисер, який може десь підкрутити », — повідомила виконавиця.

Дівчина заявила, що сподівається в наступному році знову взяти участь у відборі і на цей раз стати переможницею.