Новини про зірок
Подобається

Пам’ятаєте переможця “Голосу країни” отця Олександра Клименка? Як склалась доля найнезвичайнішого учасника пісенного шоу

10/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Пам’ятаєте переможця “Голосу країни” отця Олександра Клименка? Як склалась доля найнезвичайнішого учасника пісенного шоу

Отець Олександр Клименко, людина яка заставляє замислитись кожного. Його спів доносить до нас любов до всього святого та до рідної землі. Він не прийшов на шоу заради слави та перемоги, він просто хотів достукатись до серця кожного. Щоб ми нарешті зрозуміли що віра в Бога, милосердя та священство в нашій душі це все, що потрібно для справді щасливої людини.

Він не боявся перешкод на своєму шляху та йшов до мрії. Намагався донести до кожного своє тепло та віру в світле життя в нашій непростій країні. Це і стало головною причиною його появи на пісенному конкурсі та його головним месседжем. 

Навколо його імені безліч пліток, які просто не вкладаються в голові. Неодноразово в його сторону лунали звинувачення в маніпуляціях. Мовляв, його перемога не заслужена і голосували за нього лише через те, що він священнослужитель.

Також багато говорили, що в шоу за перемогу потрібно платити, але як неодноразово стверджував отець в нього не було такої можливості та й взагалі вся ця інформація цілковита брехня.

 Отця Олександра неодноразово запитували як він реагує на всілякі зауваження та плітки, які постійно крутяться навколо його імені. На що отець відповідає, що у кожного на проекті з'являється свій фаворит відповідно до цього, як що він не перемагає, то глядачі починають виливати всю злість на переможця. Все за таким принципом відбувалось кожного року. В переможця шоу завжди будуть прихильники та ті, які вважатимуть його недостойним. Тому отець не переший і далеко не останній.

Цікавим залишається і те чому о. Олександр обрав саме "Голос країни"?

Тут також все очевидно! Отець неодноразово давав інтерв'ю на цю тему, де розповідав, що йому дуже імпонує цей проект тим, що судді не бачать хто співає. Вони звертають увагу виключно на вокальні здібності, а не на те, що на шоу прийшов священик. Цим він вкотре наголошує на визначальній ролі свого таланту, а не рясі священика.

 
Відчайдушним та правильним для нього був крок віддати кліп та ротацію на радіо учасниці яка зайняла друге місце. Оскільки отець уявлення не мав як він буде записувати цей кліп та і взагалі йому це було непотрібно.

Він не думав про те, як перемогти й навіть не знав що він став фаворитом серед глядачів і саме тому ця перемога для нього стала неочікуваною. Сам отець стверджує що головне далеко не перемога, а участь, оскільки ти доносиш до глядачів свій талант та віддаєш їм всі свої переживання та духовний стан за допомогою музики. Кожен на проекті несе свою місії, яка і допомагає йому витерпіти все та дійти до самого кінця. Саме так отець аргументував свою участь та перемогу у проекті. Для нього це не була участь у шоу, а своєрідна молитва, яку він хотів донести до кожного щоб, навернути людей на шлях Господній. Віра в світле допомогла о.Олександру переконати людей та полюбити його таким як він є.

Кожен знає отця як світлу людину, яка готова на відчайдушні краки заради миру та спокою у душі кожного. Але мало хто знає з чого ж почалась та любов до музики. Він ще будучи малим почав виступати у сільському клубі. Його талант помітили батьки та віддали його у музичну школу. Найбільше він вдячний своєму педагогу по вокалу, яка навчила його співати тому, що хоче душа, а не через те, що вимагають правила.

В одному з ексклюзивних інтерв'ю отець розповів, що ще задовго до того як він став священиком йому пропонували записати власну пісню та зняти кліп. Також він признався що окрім вітчизняної поп-музики він співав і рок пісні. Зараз ми цього навіть уявити собі не можемо, але так чи інакше це правда. Проте він так і не став музикантом, оскільки пов'язав своє життя зі священним служінням та духовними настановами для людей, які оступились зі шляху Господнього.

Завжди йому допомагає його кохана дружина, яка підтримує свого чоловіка. Разом вони вже довгих 20 років, пара познайомилась школярами. Отець Олександр одразу зрозумів, що це людина, з якою він хотів би прожити все своє життя. Вони багатодітні батьки, які виховують чотирьох прекрасних діток. Як розповідав отець, дружина у нього справжній скарб і мабуть, саме за її допомогою він все-таки наважився піти на проект. Як неодноразово розповідала дружина отця, вона дуже переживала за нього та не спала цілими ночами.

Зараз пройшов вже майже рік після того часу, як переміг отець Олександр. І звичайно кожному цікаво як же склалось його життя за цей час. Отець Олександр Клименко далі служить у своїй церкві у маленькому селищі поблизу Києва. Він вдячний долі за такий шанс, проте зв'язувати своє життя з шоубізнесом отець не хоче. Він часто бере участь у різних концертах і все це робить лише з однією ціллю, щоб донести свою любов до Бога кожному. І поселити цю любов у кожній людині. Він надалі хоче продовжувати співати для людей, а не для популярності.