Новини про зірок
Подобається

«Не стану говорити, що я такий вже непродажний»: Данилко зізнався, за скільки був готовий працювати на Януковича

10/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Не стану говорити, що я такий вже непродажний»: Данилко зізнався, за скільки був готовий працювати на Януковича

У своєму інтерв'ю на одному з популярних українських телеканалів Данилко зізнався, що для співпраці потрібна лише певна сума, передає Корупція.Стар.

Так, за словами Андрія в 2004 році його запросили агітувати за кандидата в президенти Віктора Януковича. Але спільну мову сторони не знайшли, зірка запросила занадто великий гонорар.

Популярне: Кароль розповіла про чоловіка своєї мрії і зізналась, що чекає…

"Я знав: там гроші є. Якщо вже ми в цьому беремо участь, то, будь ласка, ось такий у нас прайс. І ми не поїхали. Вони ці гроші, багато грошей, не знайшли. На цю суму можна було взяти 54 колективу і 34 артиста. Я був дуже задоволений тією обставиною, що ми не поїхали. Потім почалися розборки: хто за кого. А ми в цьому участі не брали. Це коли була історія "Ющенко — Янукович", — розповів він.

Артист заявив, що зараз для нього все-таки важливо на кого працювати і він досить забезпечений, щоб дозволяти собі відмовлятися. Але за 5 мільйонів доларів готовий розглянути майже всі варіанти.

"Я як раз подумав: можна було б Mountain Breeze кліп зняти … Напевно, ціна є. Не стану говорити, що я такий вже непродажний. Але з роками для мене стало важливо бути чесним перед собою. Я не пафоснічаю, це правда. мені подобається, коли я можу сказати "ні". подобається, коли я можу сказати "так", — пояснив він.