Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 11 березня

10/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 11 березня

Овен
Тривалі стосунки з давніми партнерами можуть здатися вам нецікавими. Не шукайте кращих. Спробуйте оживити колишні почуття. Подбайте про раціональний розподіл прибутку.

Телець

Чекайте на приємні несподіванки. Кількість ваших шанувальників збільшиться. Не давайте приводів для ревнощів своїй половинці. Вас не будуть зупиняти перешкоди на шляху до збагачення.

Близнюки

Вас буде дратувати впертість партнерів. Не варто давати волю емоціям. Ви і самі не поспішайте поступатися. Будьте гнучкими в поведінці. Всі ваші думки будуть зосереджені на вирішенні фінансових проблем.

Рак

Не мрій спокійно займатися своїми справами. Близькі не дадуть залишитися на самоті. Будьте готові скорегувати вечірні плани.

Лев

Приділіть більше уваги рідним. Поцікавтеся їх проблемами. Зателефонуйте батькам. Буде реальна можливість поліпшити своє матеріальне становище. Все буде складатися на вашу користь.

Діва

Кохані будуть готові на все заради вас. Тільки не на пропозицію залишитися друзями. Зробіть свій вибір. Вашу роботу оцінюватимуть гідно. Утримайтеся від придбання комп'ютерів і засобів зв'язку.

Терези

Поступіться супернику. Або не сперечайтеся. Об'єкт вашої любові не буде відповідати взаємністю. Це буде сумнівне щастя. Відкриються нові фінансові перспективи.

Скорпіон

Ніхто не подбає про ваші інтереси. Навколишні егоїстично можуть користуватися вашим добрим ставленням до них. Пам'ятайте і про себе. Використовуйте шанс перейти на більш високу посаду. Це матеріально вигідний крок.

Стрілець

Партнери будуть поводитись спокійно. Ви будете хотіти пристрасті. Зумійте викликати відповідне бажання в їх серцях.

Козеріг

Не втрачайте почуття реальності. Ваша гідность незаперечна для друзів. А полонити серце коханих буде непросто.

Водолій

Водолії терплячі і витривалі, у них висока стійкість до хвороб. Цей період сприятливий для турботи про зовнішність і імідж, для косметичних операцій, лікування або видалення зубів.

Риби

Удача супроводжуватиме Риб в навчальній і науковій діяльності, далеких поїздках, рекламі, публічних виступах, в судовому процесі.