Новини про зірок
Подобається

Алкоголік, який ледве не вбив свою дружину: Вся правда про «батька президента України» Віктора Сарайкіна

10/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Алкоголік, який ледве не вбив свою дружину: Вся правда про «батька президента України» Віктора Сарайкіна

Вся правда про життя і відносини знаменитого «батька президента» в серіалі «Слуга народу» Віктора Сарайкіна. Чим запам'ятався актор українському глядачеві, розбиралася редакція Корупція.Стар.

Віктор Сарайкін народився в 1956 році в Магнітогорську. Його батьки були глухонімими. Саме через це хлопчик з самого дитинства намагався навчитися виражати свої емоції не тільки словами. У 1980 він закінчує ГІТІС і вже через кілька років переїжджає жити і працювати в Україні.

Я, по-перше, саме там знімався в кіно, а по-друге, мій друг Паша Морозенко підлив масла у вогонь: "Ми тільки що створили театр на Лівому березі — приходь до нас". Причому у них тоді ще навіть свого приміщення не було — базувалися в колишній синагозі. Я прийшов, подивився, і вони мені дуже сподобалися по духу. І ми з дружиною переїхали, тим більше що у неї тут батьки жили, — розповідав актор

Чоловік розповідав, що в його житті зникло усе разом з Радянським Союзом, людям було не до мистецтва і роботи не було зовсім. Доводилося мити машини, працювати двірником, зніматись в коротеньких рекламах, щоб заробити хоча б на їжу. Але потроху справи почали налагоджуватися і чоловік почав працювати в Київському театрі драми і комедії, а в 1995 році стає актором Театру драми імені Лесі Українки. За весь свій час в театрі чоловік встиг зіграти безліч ролей включаючи Дон Жуана і Капулетті.

Справжній успіх до актора в Україні прийшов разом з серіалами «Ліквідація», «Останній москаль», «Свати». Але найбільше в пам'яті глядачів відклалася роль актора в гумористичному серіалі «Слуга народу», перший сезон якого вийшов у 2015 році. У ньому Віктор зіграв «хохла», який думає про те, як би краще влаштуватися за рахунок сина-президента.

Особисте життя актора склалася раз і назавжди. Зі своєю дружиною Ніною Ніжерадзе вони в шлюбі вже 39 років. Одружилася вони ще під час навчання в ГІТІСі, коли студентська пара була на третьому курсі. Незабаром народився син, якого молоді батьки відправили до Києва до бабусі і дідуся. Саме дитина виявилася вирішальним фактором в переїзді акторів до України.

 

Сарайкин зізнавався, що в 90-х, коли справи йшли погано, він пристрастився до алкоголю, тільки турбота і наполегливість дружини допомогли йому побороти залежність.

За пияцтво діставала з особливою пристрастю, доводила мене до сказу. Гаразд би накидалася, кляла, як дружини інших п'яниць. А вона терпляче повертала мене до нормального життя. Але так наполегливо, що часом хотілося на неї накричав, а ще краще — вбити.

Зараз Ніна майже не з'являється на телебаченні, присвятивши себе театру. Син здобув фах економіста і займається банківською справою. А сам Віктор продовжує зніматися в українських серіалах і фільмах. Однією з останніх робіт стало продовження серіалу «Слуга народу — 2. Від любові до імпічменту».

 

Популярне: Кароль розповіла про чоловіка своєї мрії і зізналась, що чекає…