Новини про зірок
Подобається

Такого глядачі ще не бачили: Притула у панчохах, а Нікітюк з бородою

09/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Такого глядачі ще не бачили: Притула у панчохах, а Нікітюк з бородою

Аби перемогти люди ладні на все. Особливо якщо мова про учасників програми «Хто зверху?». Вони готові навіть панчохи під час ефіру надягнути, і мова зараз зовсім не про прекрасну половину людства, передає Корупція.Стар

Відома приказка говорить – чоловіки люблять очима. Цю вічну тему не оминула зіркова білявка Леся Нікітюк. Звернувшись до чоловічої команди, зірка зауважила, що мужчинам до вподоби бути поруч з жінкою у якої красивий манікюр, на якій одягнені панчохи, але чи знають вони, як складно з тим манікюром на себе ті панчохи одягати?

Після цього, зірковим представниками сильної статі, нічого не лишилось, як приміряти на себе частину жіночого туалету і таки спізнати на собі що й до чого.

Притула відзначив, що після такого у Збараж йому повертатись не можна.

До свого головнокомандуючого долучились Влад Яма, Віталій Козловський і Руслан Ханумак.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

Представники чоловічої команди нарікали, що їх можуть не зрозуміти «пацани». Та все ж не відмовились від виконання завдання з «Обміну ролями». Більше того, вони справно це робили, ніби не вперше.

Дівчата пустували і шуткували над таким «перевтіленням» мужчин.

– Я б цим так не пишалася, – жартома сказала Анна Гресь, коли Віталій Козловський кружляв студією у капронових панчохах.

Та й перед панянками було досить цікаве завдання. Весна за вікном, а Даша Трегубова, Анна Гресь, Даша Астаф’єва та Леся Нікітюк мали з’їсти калорійні бургер, хот-дог і пасту, і все це вони мали поглинути з наклеєною бородою.

У справжньої жінки не має бути бороди. Максимум – вуса, – влучно пожартувала Леді Ле.

Сьомий сезон невпинно дивує, та чи зможе він вирішити одвічне питання: «Хто зверху?» — побачимо в наступних випусках!

Анна Горобчук