Новини про зірок
Подобається

«Смерть немовляти і болісне розлучення»: Приховані таємниці особистого життя Лізи Глинської

09/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Смерть немовляти і болісне розлучення»: Приховані таємниці особистого життя Лізи Глинської

Єлизавета Глинська — одна з найяскравіших учасниць кулінароного шоу "Мастер шеф". Сотні українців вболівали і переживали разом з нею і вона все ж таки виборола перемогу, передає Корупція.Стар


Та як зараз склалася доля Лізи, і чи здійснила свою мрію жінка? Сьогодні ми розповімо про життєву драму, яку їй довелося пережити.

Родом Єлизавета Глинська з мальовничого міста Алупка, там вона довгий час жила зі своєю сім'єю і викладала діткам музику. Та несподівано в житті дівчини трапилася трагедія — померла її новонароджена дитина. Вона впала в сильну депресію: кинула роботу, розлучилася з чоловіком й навіть поголила голову.

Це був її порив душі, як і будь-яка мати вона не могла змиритися із втратою. Щоб забути про смерть немовляти, Лізі довелося переїхати жити до Києва. Вона влаштувалася працювати адміністратором в ресторан. Ліза завжди цікавилася кулінарією і сама того не помічаючи, стала підглядати за кухарями й пробувала відтворити їхні страви вдома. Згодом кухня так сильно її захопила, що життя знову почало набувати сенс.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

Зараз, усмішка з обличчя цієї талановитої жінки не зникає. Перемога у шоу дала Лізі другий шанс на життя, тепер вона відомий кулінар-кондитер. Дівчина зізналась, що під час навчання у Парижі вона закохалась.

"У мене був роман в Парижі, він був і закінчився. Такого красивого залицяння у мене, напевно, ніколи не було. Він теж навчався в Le Cordon Bleu. Ми познайомилися просто в студентській. Він дуже гарний молодий чоловік. Його звуть Алексі", — розповіла Глинська.

Там почалося і там же закінчилося, бо повернувшись додому на Україну від захопливих фанатів і спокусливих пропозицій, щодо роботи не було відбою. 

Зараз Єлизавета Глинська багато подорожує, дає уроки кулінарії і навіть видала книгу власних рецептів. Також, Лізу можна побачити на СТБ, так як вона є одним із головних експертів програми "Все буде добре".