Новини про зірок
Подобається

Кароль розповіла про чоловіка своєї мрії і зізналась, що чекає…

09/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Кароль розповіла про чоловіка своєї мрії і зізналась, що чекає…

Вчора на телеканалі 1+1 вийшов фільм "Інтонації", в якому Тіна Кароль показала себе справжньою. Співачка відповіла на безліч інтригуючих запитань, зокрема розповіла про сина Веніаміна, а також зізналась, що мріє про ще одну дитину, передає Корупція.Стар.

"Маленька дівчинка, яка живе всередині мене, завжди буде шукати надійне плече. Чоловіче надійне плече, — зізналася Тіна Кароль. — Свою сексуальну жіночу енергетику на сцені, якій багато і якій багато хто говорить, я черпаю в своїй самотності".

Згадала Кароль і про те, як пережила втрату чоловіку і хто її тоді врятував:

"Чоловік моєї мрії — це мій улюблений синочок. Якби не він, я б здалася. Веня дуже подорослішав, коли не стало Жені. Він настільки подорослішав, що, наприклад, він не радіє так само, як не радію я, коли у мене день народження. Він радіє, коли у нього день народження. Коли мій день народження, він мене обійме і не радіє так само, як я. Тому що знає, що мій день народження для мене не свято. Тому що ми повинні його святкувати разом, утрьох, з татом".

Популярне: «Важка втрата і конфлікт з Ніною Матвієнко…»: Як зараз живе переможець першого «Голосу», Іван Ганзера

Також Тіна розповіла про одну з найбільших мрій:

"Безумовно, я ще раз хочу стати мамою. Чи є у мене коханий чоловік? Чи є у мене чоловік моєї мрії? Я захоплена. Я відчуваю, що будуть зміни. Я до них готуюся", — відверто розповідає зірка.