Новини про зірок
Подобається

Втекла з України в Росію і таємно народила: Вся правда про старшу дочку Ольги Сумської

08/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Втекла з України в Росію і таємно народила: Вся правда про старшу дочку Ольги Сумської

Чому старша дочка Ольги Сумської втекла з України і чим зараз займається дівчина, розбиралася редакція Корупція.Стар.

Антоніна народилася в 1990 році в Києві в родині знаменитих акторів. Батьком став Євген Паперний, а мамою Ольга Сумська. Коли дівчинці було ще 4 роки подружжя розлучилося і Сумська вийшла заміж за не менш відомого актора Віталія Борисюка. Тоня залишилася жити з мамою. Після школи дівчина вступає до Київської національної академії культури. Але потім дівчина вирішує відправитися в Москву, щоб вступити до інституту ім. Бориса Щукіна. Правда, потрапити в нього вдалося лише на наступний рік.

Популярне: Таємниця розкрита: Стало відомо, чому Світлана Лобода залишає сцену на кілька місяців

Талант дівчини неодноразово відзначають і відразу після закінчення навчального закладу запрошують її працювати в театр ім. Є.Вахтангова, де вона отримує ролі в знаменитих виставах «Євгеній Онєгін», «Мадмуазель Нітуш».

Паралельно з виступами на сцені Антоніна намагається побудувати свою кінокар'єру. Дебютною трічкою стала в 2009 році мелодрама «Зовсім інше життя». Але великий успіх і любов глядача принесли дівчині серіали. Актриса знялася в серіалі «Відлига», який назвали проектом року і гучному ситкомі «Кухня».

Дівчина тільки за останні 4 роки знялася в 13 кінострічках.

Цікавим виявилося і її особисте життя. Вперше з'явилися чутки про роман актриси ще в 2013 році, коли вона з'явилася на публіці під руку з відомим російським актором Чеславом Головіциним. Однак інформацію про роман пара так і не підтвердила.

У 2015 році стало відомо про новий роман Тоні. На цей раз обранцем виявився актор Володимир Яглич, колишній чоловік Світлани Ходченкової. У тому ж році пара вирушила в спільну подорож до Америки і багато хто заговорив про весілля акторів. Але одруження так і не відбулося, зате в мережі з'явилася інформація про те, що Тоня таємно народила дочку. Ольга Сумська потім підтвердила, що дійсно стала бабусею.

«Вона схожа і на тата, і на маму. Вона чарівна. Блакитноока красуня. Звуть її Єва »

Самі ж батьки показувати дитину своїм прихильникам не поспішають, про те, чи хоче пара узаконити свої стосунки нічого не відомо. Зараз Антоніна повністю перебралася до Москви, залишивши Україну, і хоче побудувати свою кар'єру там. Як заявляла сама дівчина, тільки в Росії вона себе почуває індивідуальністю, а не дочкою Ольги Сумської.