«Що це у неї на голові»: Марія Яремчук приголомшила шанувальників своїм виглядом

08/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Що це у неї на голові»: Марія Яремчук приголомшила шанувальників своїм виглядом

Марія Яремчук опублікувала у своєму мікроблозі новий пост, передає Корупція.Стар


Марія любить дивувати публіку екстравагантними образами. Так на передодні свята 8 березня співачка опублікувала вірш у Інстаграм. Свої вірші виконавиця доповнила власної фотографією.

Популярне:"Фатальна жінка в українському кіно": Анастасія Карпенко — нова зірка українського кінематографутті

На знімку Марія позує в жовтому топі і куртці болотного відтінку. Волосся співачки заплетене в дрібні косички і пофарбовані в рожевий відтінок. Варто зауважити, що не всім сподобався стиль Яремчук.

не сомневаюсь, я просто стесняюсь Спрятана нежность под дикую ложь Я не скитаюсь, просто срываюсь Беглая дрожь, что не поймёшь. Видимость дура, температурой Мстит мое тело, пакостный рай Я же сама стала прокуратурой Папочка с делом: «Больно мне, ай!» Надо держаться, казаться, играться Чтобы жалеть? Да ну ладно, давай. Может сказаться, но зря ошибаться Никто не сумел, я вдыхаю-ныряю Вглубь я к себе обращаюсь и вижу Страхи, свою недолюбленность, соль Жизни осела. Люблю , ненавижу. Все о тебе не умножить на ноль. Я все умножила, что приумножила Что напридумала, думала ты Тоже иллюзия, эго-контузия Но все не сводится до простоты. Ph @vikatemnova

Публикация от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀MARIYA YAREMCHUK (@m_yaremchuk)