Новини про зірок
Подобається

Кримінальне минуле і чотири шлюби з однією і тією ж дівчиною: Що приховує українська зірка Віктор Павлік

08/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Кримінальне минуле і чотири шлюби з однією і тією ж дівчиною: Що приховує українська зірка Віктор Павлік

Куди пропала зірка 90-х і як склалася його доля, розбиралася редакція Корупція.Стар.

Віктор народився в 1965 році в Тернопільській області. Хлопець не розлучався з гітарою ще з 14 років. Музика стала його життям і способом заробітку. Свої перші гроші він отримав ще в 16 років, зігравши на весіллі.

Популярне: Таємниця розкрита: Стало відомо, чому Світлана Лобода залишає сцену на кілька місяців

У 1983 році Віктор створив свій власний колектив ВІА «Еверест». Але незабаром його забирають в армію, де він збирає нову команду ВІА «Міраж-2». Хлопці виступають перед солдатами і офіцерами і незабаром Павлика призначають художнім керівником полку.

У 1992 році, після повернення стає вокалістом групи «Анна-Марія», яка швидко завоювала популярність українців. Їх пісня «Ти подобаєшся мені» стає кращим шлягером, а самі виконавці зізнаються найкращою музичною групою 1994 року.

Вже в 1997 співак вирішується на дуже важливий вчинок у своєму житті — починає сольну кар'єру. Він випускає дебютний альбом Шикидим до складу якого увійшла одна з його найпопулярніших пісень «Ні обіцянок, ні вибачень». Ще одним незабутнім шедевром стала композиція «Город зеленого кольору». Всього на рахунку Віктора близько 30 альбомів.

У 2016 році Петро Порошенко нагородив Павлика званням «Народного артиста України».

Цікавим фактом з життя співака виявилася його судимість. В одному з інтерв'ю Віктор розповідав, що ще в 17 років, в поїзді до Одеси він знайшов ножик і вирішив залишити у себе сховавши під одяг за пояс. В одному з кафе відвідувачі помітили предмет і викликали міліцію. Співробітники правоохоронних органів швидко спіймали хлопця і відкрили кримінальну справу за носіння холодної зброї. У суді хлопцю дали рік умовного ув'язнення.

Особисте життя виконавця теж завжди вражала українців. З першою дружиною він розписався ще в 18 років, після того як дівчина народила йому сина Сашка. Але через місяць Павлика забирають в армію, а після повернення пара розлучається.

Другою обраницею виявилася Світлана, і знову шлюб протримався недовго. Після народження доньки Христини, подружжя розійшлося.

З третьою дружиною все обернулося по-іншому. Не дивлячись на те, що відносини у подружжя іноді псувалися і вони кілька разів розходилися, і навіть розлучалися офіційно, зараз у пари все добре. Сам Віктор розповідав, що на Лорі одружився як мінімум чотири рази.

Протягом останніх чотирьох років ми з нею були офіційно розлучені, а останній рік, як помирилися, просто жили разом у цивільному шлюбі.

У шлюбі народився ще один син Павло.

Зараз Павлик викладає в Київському національному університеті культури і мистецтв і займається просуванням власної групи "Pavlik OverDrive".