Новини про зірок
Подобається

«Чорне золото України»: Вся правда про спадкоємного циганського музиканта Петра Чорного

08/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Чорне золото України»: Вся правда про спадкоємного циганського музиканта Петра Чорного

Вся правда про «Чорне золото України» і головного циганського виконавця Петра Чорного. Як склалася його життя і чим зараз займається зірка дізналася редакція Корупція.Стар.

Петро Чорний народився в селі Ясна Поляна в Росії, але виріс хлопчик вже в Україні. Його мама — прийомна дочка відомої народної артистки СРСР Лялі Чорної. Зоряна родина проводила весь свій час на гастролях, а хлопчика віддали в київську школу-інтернат. Пішовши по стопах своєї мами, хлопець закінчує Київську музичну школи ім. Лисенко, а потім консерваторію по класу фортепіано.

Популярне: Таємниця розкрита: Стало відомо, чому Світлана Лобода залишає сцену на кілька місяців

Мама співака вирішує, що хоче бути поруч із сином і переїжджає до Черкас, де влаштовується працювати в місцеву філармонію. Батько ж керує ансамблем «Циганський наспіви». Саме в ньому в свої 16 років артист починає свій творчий шлях. Хлопця помітили і Петро виявляється на бек-вокалі у Аллегрової, Буйнова, Леонтьєва.

Його сольна кар'єра почалась в 1996 році. Харизматичний шоумен завжди вмів привернути до себе увагу не тільки стилем, а й своїми піснями. Його дебютний альбом під назвою «У любові свої секрети» вийшов в 2002 році. Свій стиль Петро називає фолк-поп, хоча зізнавався, що любить пробувати співати і в інших. Наприклад разом з Гайтаною вони записали пісню «Люби мене» в стилі RnB.

Від Леоніда Кучми він навіть отримав прізвисько «Чорне золото України». Його пісні «Далю-даля», «Я тебе дарю», «Серце левиці» принесли виконавцеві величезну популярність.

Серце виконавця виявилося зайнятим. У 21 рік він заручився з танцівницею Діаною, яка повністю підкорила його серце.

Мій тато, наприклад, одружився на мамі в 16 років, і вона вже була його третьою дружиною. Діану я зустрів в Сочі, де вона працювала у вар'єте. У вечір нашого знайомства вона виконувала індійський танець, а мені так подобалися актриси в індійських фільмах … Словом, відразу ж після її виступу я рвонув за нею в гримерку з визнанням: "Серце! Я тебе все життя чекав і вже люблю!".

Виявилося, що батьки Діани і Петра давно між собою дружили і хотіли весілля своїх дітей, тільки тримали це в таємниці. У шлюбі народився син Жан. Цього року хлопцеві виповниться вже 17 років.

Зараз Чорний займається створенням свого нового альбому.