Новини про зірок
Подобається

«Я розумію, що у мене …»: Melovin відверто зізнався, чому у нього немає дівчини

07/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я розумію, що у мене …»: Melovin відверто зізнався, чому у нього немає дівчини

Представник України на "Євробаченні-2018" Melovin відверто розповів, чому не може знайти свою любов, передає Корупція.Стар.

В ефірі українського телеканалу "Прямий" співак зізнався, що весь свій час витрачає на музику. Хлопець навіть не встигає нормально поспати.

Популярне: "Дуже не вистачає нашої Монічки …": Анна Сєдокова втратила свою дочку

«Ні, ні, зараз дівчини немає. І я розумію, що у мене зараз немає часу, я встигаю поспати годину-дві. У мене ще є кіт вдома, і я розумію, що на даному етапі мого життя , його потрібно любити, годувати і це дуже складно, так як немає часу », — сказав співак.

Але фіналіст додав, що все-таки хотів би бачити поруч із собою людину, яка могла б його підтримати. За його словами у кожної українки є шанси, тому, що якихось особливих вимог у нього немає. Головне, щоб людина була хороша і почуття справжніми.

Melovin розповів, що багато дівчат просто бояться його іміджу: пофарбованого волосся, різнокольорових лінз. Але міняти свій стиль він не збирається.

"Імідж міняти не хочу. Я в чорний перефарбувався тільки з однієї причини: був дуже соціофобним, у мене була соціофобія. Чорний колір насправді якось поміняв мене зсередини, і соціофобія пропала», — зізнався Melovin.

Нагадаємо, що вже в травні хлопець представить Україну на музичному конкрусі "Євробачення-2018", яке пройде в Лісабонні.