Новини про зірок
Подобається

«Співачка відмовилась виконати умову активістів»: Концерт Ірини Білик зірвали у Львові

06/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Співачка відмовилась виконати умову активістів»: Концерт Ірини Білик зірвали у Львові

Сьогодні о 18:25 біля Львівського Національного Академічного театру опери та балету відбулася сутичка між протестувальниками та охочими потрапити на концерт співачки Ірини Білик, , передає Корупція.Стар.

На місці присутні представники поліції.

Про можливі сутички, і відміну концерту активісти попереджали завчасно, про це сьогодні повідомляв голова Економічного бойкотного руху Олег Радик.

“За всі можливі сутички несе відповідальність особисто 2 патріоти. Вовкун і Нищук. Ниці пристосуванці”, – повідомив у коментарі виданню Кулемет голова Економічного бойкотного руху Олег Радик.

Відповідно ввечері представники організацій МГО Сокіл, ОУН та Економічний бойкотний рух заблокували вхід до театру і розлили біля входу червону рідину, яка символізує зв’язки співачки з країною агресором.                                                                     

Як зазначив Богдан Федун: "Всі претензії до організаторів концерту. Вони знали наші вимоги, ми про них попереджали за місяць. Проте вони думали що домовляться, дзвонили нам, намагались переконати. Тому шановні львів’яни, знайте, вас просто обдурили. Я би все-таки радив вам пізніше після нашого пікету запитати в організаторів, чому вони знаючи, що концерту не буде, не вертали вам квитки" – зазначає активіст.

Популярне: "Смерть донечки поділила життя на "до" і "після": Як живе і чим займається телеведучий Костянтин Грубич

Нагадаємо, від співачки протестувальники вимагали визнати Росію країною-агресором. Але продюсер співачки відмовився виконати цю умову і повідомляв, що концерт у Львові всеодно відбудеться.