Новини про зірок
Подобається

«Що спонукало на таке відверте…»: Марія Яремчук збентежила шанувальників

06/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Що спонукало на таке відверте…»: Марія Яремчук збентежила шанувальників

Популярна українська співачка поділилася з шанувальниками дивною фотографією, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Яремчук опублікувала знімок з модельних зйомок, на якому дівчина позувала в брючному костюмі, кепці і туфлях. Але найбільше схвилювала і збентежила шанувальників підпис артистки. Дівчина заявила, що їй нудно від самої себе.

Популярне: "Смерть донечки поділила життя на "до" і "після": Як живе і чим займається телеведучий Костянтин Грубич

"Коротала пори року в компанії з чужими законами, записувала пісні, витрачала і заробляла на автопілоті, на автопілоті хотіла стати співачкою, на автопортреті не було жодної моєї риси. Худла, бо неясно кому повинна бути ідеалом. Бігла, бо згідно з ким хотіла бути актуальною?"

Марія додала, що розчарувалася і в своїй творчості, і збирається почати все заново.

"Слава, яка мине з красою, яку використувають, пісні, які не ідентифікують мою філософію… Лежать на полицях досвіду, залишені у багажному відсіку. Артист має бути живим"

Шанувальники спробували заспокоїти артистку, але вона відповіла, що депресії немає, є бажання вдосконалюватися і жити.

 

Дайте антигістамінне. В мене алергія, на ту ким я була вчора. Коротала пори року в компанії з чужими законами, записувала пісні, витрачала і заробляла на автопілоті, на автопілоті хотіла стати співачкою, на автопортреті не було жодної моєї риси. Худла, бо неясно кому повинна бути ідеалом. Бігла, бо згідно з ким хотіла бути актуальною? Слава, яка мине з красою, яку використувають, пісні, які не ідентифікують мою філософію… Лежать на полицях досвіду, залишені у багажному відсіку. Артист має бути живим. #шоуб

Публикация от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀MARIYA YAREMCHUK (@m_yaremchuk)