Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 8 березня

06/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 8 березня

Овен

Ваш організм ослаблений, тому не захоплюйтеся спиртними напоями. Краще підтримайте сили вітамінами і проводите більше часу на свіжому повітрі. І приємно, і корисно.

Телець

Візьміть тайм-аут і дайте організму відпочити. Наповніть життя фарбами, а від спілкування з агресивними і неприємними людьми краще відмовитися.

Близнюки

Даний період сприятливий для амурних справ. Ви можете почати кидатися в крайності, тому будьте обережні приймаючи рішення.

Рак

Можливо, ви зустрінете людину, яка подарує вам багато яскравих вражень. Цей день більше придатний до відпочинку, ніж до активних дій на роботі.

Лев

Не виставляйте напоказ свої особисті переживання. Це може зробити вас вразливим. Чим більше буде у вас спілкування з друзями і позитивними людьми — тим краще для всіх.

Діва

Якщо ви відчуваєте, що не готові до прийняття важливого рішення — не форсуйте події. Почекайте кілька днів і ще раз все зважте. Настрій у вас буде активний, ви захочете попрацювати.

Терези

Завершіть старі справи, не беріться за нове, поки не закінчите. Не давайте ніяких обіцянок, навряд чи у вас вийде їх виконати. Також особливо не покладайтеся на обіцянки, які дають вам.

Скорпіон

Позитивні зміни вже близько. День буде наповнений цікавими знайомствами і справами. Можете присвятити його спілкуванню з коханою людиною. Вам обом це піде тільки на користь.

Стрілець

Часті перепади настрою не привід зриватися на оточуючих. Подумайте, чим це може обернутися для вас в найближчому майбутньому. Якщо хочете налагодити своє особисте життя — день дуже сприятливий.

Козеріг

Не відмовляйте тим, хто потребує вашої допомоги, якщо справа не стосується грошей. Проявіть ініціативу в любовних відносинах і будете винагороджені.

Водолій

Будьте максимально відверті зі своїми близькими. Якщо ж ви збрешете, правда відкриється тоді, коли ви цього зовсім не чекаєте.

Риби

День буде максимально завантажений, але втома не зіпсує вам настрою. Активність — понад усе.