Новини про зірок
Подобається

«Два чоловіка і чотири дитини»: Вся правда про зірку 90-х Марину Одольську. Нова пригода з таджицьким співаком

06/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Два чоловіка і чотири дитини»: Вся правда про зірку 90-х Марину Одольську. Нова пригода з таджицьким співаком

Заслужена артистка України, зірка 90-х, пропала зі сцени ще в 2005 році. Як склалося життя співачки за 13 років розбиралася Корупція.Стар.

Марина Консантіновна Одольська народилася в Кам'янець-Подільському в 1975 році. Дівчина з дитинства займалася музикою, ходила в хорову школу. У 1994 році вона закінчує Кам'янець-Подільське училище, а вже в наступному починає свою сольну кар'єру. У 1995 році дівчина перемагає на фестивалі «Червона Рута».

Популярне: "Смерть донечки поділила життя на "до" і "після": Як живе і чим займається телеведучий Костянтин Грубич

Справжня популярність прийшла до дівчини в 90-х, коли Марина стала співпрацювати з відомим в Україні рекламним агентством «Територія А». Саме з 1997 по 2001 рік, її творчість досягла свого піку. На кожній радіостанції грали її пісні: «Твій літак», «Сумно мені», «Божевільна», «Біль». Вже в 2004 році співачку нагороджують званням Заслуженої артистки України.

У 2005 році жінка йде в декрет і вирішує закінчити зі своєю кар'єрою співачки, приділяючи всю увагу дітям. Але доля зіграла злий жарт з Мариною і їй були необхідні гроші. Повернутися з сольною кар'єрою вона вже не змогла, тому стала співати на бек-вокалі.

Повернутися на сцену запропонував Ігор Ліхута. Він покликав мене на бек-вокал до своєї дружини — Таї Повалій. На той момент мене все влаштовувало, роботи було менше, заробляла більше, хоча на душі шкребли кішки — не звикла стояти за спиною у артиста. Але що робити? Потрібно було годувати сім'ю.

Одольська працювала і з іншими зірками: Миколою Басковим, Борисом Мойсеєвим, вже забувши мрію виступати самій. Марину беруть в популярний проект «Голос країни» викладачем, за камерами саме вона займалася вокалом з талановитими учасниками. Але в 2014 році дівчина знаходить в собі сили, і виходить на сцену вже рідного їй проекту.

На жаль, тренери так і не змогли дізнатися артистки і навіть не розгорнулися до неї. Але в 2015 році вона все-таки змогла повернутися на велику сцену, влаштувавши концерт в палаці «Україна».

Але незважаючи на це Одольська зараз більшість свого часу присвячує родині. Свою першу дитину жінка народила в 19 років в 1994 році. Батько відмовився визнавати свого сина і дівчині довелося виховувати його самій. Хлопчика вона назвала Ігор, але виростила дитину — бабуся.

Первістка, Микиту, виховала моя мама. Тоді я робила кар'єру, багато виступала, а син до дев'яти років жив в Кам'янець-Подільському з бабусею. Раз в тиждень їздила до них, обсипала подарунками, плакала ночами, розуміючи, що дитині найбільше потрібна мама.

У 2000-му році вона закохується вдруге і одружується зі співаком Сергієм Манеком. Їхнє подружнє життя теж стало складним і суперечливим. У 2005 році вони навіть зняли фільм «Діалог» про те, як уникнути розлучення з історії свого життя. В цьому ж році народжується і дочка — Люба.

Коли в 2005 році народилася Любаша, я вирішила повністю присвятити себе сім'ї. Прийняла рішення піти зі сцени. Коли народилася дочка, в мені прокинувся такий материнський інстинкт, що я ні на хвилину не хотіла її залишати.

Сергій страждав від алкогольної залежності і так і не зміг побороти її. З кожним днем ​​скандали ставали все сильніше і сильніше. Жінка не витримала і разом з дітьми пішла від нього.

Але нарешті дівчині пощастило. Її колега по проекту «Голос» звукорежисер Євген Іванов надавав після розлучення їй величезну допомогу з переїздом і між парою виникли почуття. Цього року подружжя відзначило вже 6 років спільного шлюбу. У 2013 році вона народила Євгену сина Льва. А в жовтні 2016 подарувала ще одного спадкоємця сина Андрія.

 

Зараз Марія відправляється в світове турне в команді таджицького виконавця JONIBEK, який в січні цього року вже зірвав аншлаг в Україні.