Новини про зірок
Подобається

«Жінка молодша на 26 років…»: Левко Дурко, забута зірка 90-х і старший брат Володимира Бебешка

05/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Жінка молодша на 26 років…»: Левко Дурко, забута зірка 90-х і старший брат Володимира Бебешка

Хто він, забута зірка 90, артист під сценічним ім'ям Левко Дурко, чи старший брат Бебешків, Леонтій? 

Що відомо про скандального продюсера, артиста, співака та актора, редакція Корупція.Стар, вирішила з цим розібратись. Старший із братів Бебешків, якого усі знають під сценічним ім’ям Левко Дурко, завжди вмів лучно висловити свою думку. Але як так вийшло, що двоє хлопців із Стрия, стали такими відомими?

 

Як розповідав сам Леонтій, в школі він був знаменитістю, парадіював кіноакторів, жартував, брав участь у різних гуртках самодіяльності. А вдома, разом з татом і братом тренерувався і практикувся у музиці. Жартуючи називав свій гурт "Тріо Бебешків", батько — на акордеоні, Левко — на клавішних, Володя — на барабанах. Незважаючи на доволі творче дитинство, батько вмовив артиста піти на фізкультурний факультет Львівського університету, аргументуючи це тим, що музикою можна займатись і у вільний час, а хороша освіта і професія потрібна. Проте юнак під час навчання твердо вирішив для себе, що він хоче присвятити себе музиці.

Популярне: «Вона більше не зможе…»: Стала відома доля няні, яка скривдила дитину Фреймут

Після смерті батька, хлопці переживали не найкращі часи, проте вони, зокрема старший Бебешко, продовжували творити та створювати. Вони були свіжим подихом у музиці радянського часу, адже такої творчості та зухвалості, мало хто з тодішніх артистів собі дозволяв, так би мовити відійшли від шаблону, хто ж не чув такі пісні як: «Їду в Югославію»  «No Problem», «Червоне село». Поступово з кабаків, та весіль, вони виходили на велику сцену, але з часом справлятись з комерцією телебачення було все важче і важче. Довелось і за кордоном пожити, власне кажучи в США. Володимир Бебешко і далі займався продюсеруванням та музикою, а старший брат, Леонтій, поступово від музики відійшов, проте іноді допомагає порадами брату веде різноманітні Корпоративи та має власні творчі програми. Музикант — це професія назавжди.

Що відомо про особисте життя артиста?  У Леонтія не склалося з першим шлюбом. Перша дружина була росіянкою і Дурка на дух не сприймала. Ми розійшлися, дружина поїхала в Італію. Друга дружина Лідія молодша від Левка на 26 років. Від першого шлюбу має 38-річного сина Захара і 36-річну дочку Зоряну та онуків – 18-річного Олександра й 7-річну Владиславу. У другому шлюбі виховує 17-річну дочку Ірину. 

Без всяких сумнів, це надзвичайно талановити людина, адже в такий поважний вік, він талановитий імпровізатор, який чудово підлаштовується під середовище українського шоу-бізнесу.