Новини про зірок
Подобається

«Все і всіх повинна була віддраїти»: Фреймут розповіла звідки у неї «пунктик» чистоти

05/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Все і всіх повинна була віддраїти»: Фреймут розповіла звідки у неї «пунктик» чистоти

36-річна телеведуча практично з дитинства була природженим "ревізором", передає Корупція.Стар

Як і у всіх людей, більшість звичок Олі Фреймут з дитинства. Про це зірка розповіла в одному з останніх інтерв'ю.

Фреймут зізналась, що любов до тотальної чистоти у будинку прищепила їй мама. З дитинства вона вчила Олю і її брата бути охайними:

"Ненависть до бруду, безладдя – це у мене від мами. Ми з братом щоранку прокидалися від того, що мама мила підлогу. Мої кузени боялися приходити до мене в гості, тому що мама в першу чергу ставила їх в ванну і мила. Говорили: "Ой, ні, тітка Олена знову буде купати!". Нас, п’яти-шестирічок, вона постійно купала, у ванній була купа шампунів, різного мила…

Мама все і всіх повинна була віддраїти, тільки тоді можна було розслабитися. Я ось зараз зрозуміла, що ніколи не бачила, як вона спить. Я засинала, вона була ще на ногах, я прокидалася – вона вже робить щось по дому.

У мене, як і у мами, все повинно бути ідеально. Валерій щовечора купається. Я переодягаю його до чаю, до ланчу, він ніколи в піжамі не вийде на вулицю, хоча ми живемо за містом. Він ніколи не виглядає розхлябано, це дуже важливо і має прищеплюватися з дитинства.

Популярне: "Ми чуємо їх щодня": Тільки погляньте, як виглядають голоси наших улюблених каналів

У квартирі все повинно бути дуже чисто. У мене білий посуд, біла постіль, тому що на ній відразу видно бруд. Я не буду спати на брудному ліжку – краще постою".