Новини про зірок
Подобається

«Вона більше не зможе…»: Стала відома доля няні, яка скривдила дитину Фреймут

05/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона більше не зможе…»: Стала відома доля няні, яка скривдила дитину Фреймут

Декілька днів тому, популярна телеведуча Ольга Фреймут на своїй Інстаграм-сторінці розповіла історію про те, як няня скривдила її маленького сина Валерія, передає Корупція.Стар

Сьогодні стало відомо, що горе-няня швидше за все потрапить до "чорного списку" і, напевно, більше не зможе влаштуватись на подібну роботу у столиці.

Цю ситуацію прокоментувала директор однієї з найпопулярніших агенцій, яка займається підбором нянь для дітей українських селебрітіс.

“У цьому випадку агентство, яке надало няню, має їй компенсувати всю суму, яку вона їм заплатила за весь цей час. Зазвичай няням такого рівня клієнтів, як Ольга, сплачується від однієї тисячі гривень на добу. Що стосується самої няні, то вона потрапить в “чорний список”, який формують агентства і обмінюються ним. в результаті вона навряд чи тепер знайде роботу в Києві”, – сказала директор агентства.

Вона також заявила, що оштрафувати няню можна тільки через суд, оскільки між нянею і клієнтом, як правило, ніякі контракти не підписуються.

“Що стосується покаpань дітей, які допустимі, то вони можуть бути лише в ігровій формі. Наприклад, якщо дитина не хоче їсти кашу або робити уроки, то няня може лише сказати йому, що не гратиме з ним в гру, яку він любить. У нас був один раз конфлікт, коли дитина сильно вкусила за палець кухарку, але вона стрималася від того, щоб якось відповісти йому. Після конфлікту вона за моєю рекомендацією лише поговорила з батьком дитини, який вже потім сам вжив заходів “, – розповіла директор агентства.

Популярне: "Стала актрисою і знайшла свою любов": Таємниці особистого співачки Mamarika. Погляньте на її обранця

Нагадаємо, няня, яку звуть Марія Сенатор, дала ляпаса маленькому синові Фреймут Валерію. При цьому дитину вона вдарила як дорослу людину, не дивлячись на те, що хлопчикові немає ще й двох років.