Новини про зірок
Подобається

«Смерть донечки поділила життя на «до» і «після»: Як живе і чим займається телеведучий Костянтин Грубич

05/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Смерть донечки поділила життя на «до» і «після»: Як живе і чим займається телеведучий Костянтин Грубич

Костянтин Грубич — журналіст та телеведучий, якого знають всі українці, тому його часто називають «народним». Таке звання він заслужив непросто: у рамках своїх проектів та репортерства проїхав майже всю країну, знімав телепрограми, які в першу чергу були б корисними для людей, а не для його вигоди. Він — совість та душа українського телебачення, а між тим людина з цікавою і моментами складною долею, передає Корупція.Стар

Народився Костянтин на Полтавщині, покликання своє відчув рано, тож друкуватися почав ще тоді, коли був школярем. Далі було навчання в університеті, служба в армії, перша робота на телебаченні.

Починав свою роботу він на 1+1, де Грубича швидко розгледіли потенціал – йому запропонували створювати телепрограми для дітей, чим він і займався. Пізніше працював на Інтері ведучим програми «Знак якості». Зараз же Костянтин працює експертом шоу «Все буде добре» на СТБ, а також ділиться знаннями зі студентами, викладаючи в університеті.

Свою кохану дружину Світлану він знайшов також на телебаченні. Каже, що спочатку зовсім не помічав дівчину, яка працювала поруч з ним, а потім наче прозрів, з тих пір вони разом. Костянтин батько трьох дітей – у нього двоє доньок та син. 

Однак, у 2014 році в сім’ї сталась жахлива трагедія: молодшу доньку Ольгу прямо на пішохідному переході збило авто, після трьох тижнів коми дівчина померла. Ця трагедія наче поділила життя родини на «до» і «після», вони досі не можуть оговтатись. 

Грубич спробував хоч якось відволіктись від цього, почав писати книгу «Смачна країна», куди ввійшли рецепти з різних куточків України, однак навіть занурення у роботу не може допомогти згорьованому батьку.

Хоч якось рятує чоловіка віра, Костянтин каже, що молитвою намагається допомогти донечці.

Допомагають йому і друзі, а вони у нього теж не всі з простих: він близько товаришує з такими зірками, як Руслана Писанка, Римма Зюбіна, Андрій Данилко. А також любить спілкуватись з Русланою та Вакарчуком. Каже, що біля нього завжди були лише хороші люди, здатні вислухати, допомогти та просто поговорити, коли є потреба.

 

Популярне: "Стала актрисою і знайшла свою любов": Таємниці особистого співачки Mamarika. Погляньте на її обранця