Плітки
Подобається

Шанувальники впевнені у романтичних стосунках Потапа і Каменських, а доказом є…

05/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Шанувальники впевнені у романтичних стосунках Потапа і Каменських, а доказом є…

Прихильники підозрюють Потапа і Настю Каменських у романтичних стосунках, навіть думають, що зірки таємно одружилися, передає Корупція.Стар

Продюсер і співачка ж не зізнаються, що у них стосунки, однак не перестають провокувати прихильників своїми спільними фото.

Днями, у профілях Юрія Горбунова та Каті Осадчої з'явилися фотографії зі спільної прогулянки з Потапом та маленьким сином телеведучої.

На цих світлинах Потап вигулює маленьку білу собачку, у якій прихильники одразу впізнали улюбленицю Насті Каменських — Мімі. З цього підписники зробили висновок, що зіркове подружжя запросило у гості не лише Потапа, а й Настю, організувавши посиденьки парами.

Популярне: "Стала актрисою і знайшла свою любов": Таємниці особистого співачки Mamarika. Погляньте на її обранця

Тож у коментарях користувачі Інстаграму знову почали активно обговорювати стосунки колишнього дуету:

«Ех, ця собака, спалила вас», «Те почуття, коли це собака Насті», «І Настя стоїть за кадром…», «Палево з собакою», «А собачка-то Каменських», «Потап! Чекаю на ваше весілля з Настею! Ви- класна пара»,«З собачкою і Настею зрозуміло все»,«Ну коли ви вже офіційно оголосите про ваші стосунки»,«Тут не вистачає Насті! І тоді будуть дві найкрутіші сімейки».