Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 6 березня 2018 року

05/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 6 березня 2018 року

Овен

Приведіть у порядок свій внутрішній світ. Гармонія з самим собою — найперше всього. Відкладіть робочі справи на потім, поспілкуйтеся з коханою людиною. Це те, що вам зараз потрібно.

Телець

Бувайте на свіжому повітрі, спілкуйтеся з людьми, які вам приємні. Ніяких сплесків бути не повинно, якщо ви не почнете самі придумувати собі проблеми.

Близнюки

Вам говорили прислів'я: "Мова твій ворог"? Це торкнеться вас безпосередньо. Намагайтеся більше слухати, а менше базікати. Не дарма кажуть, що слово срібло, а мовчання — золото. А час висловити власну думку у вас ще буде. Чи не біжите попереду паровоза.

Популярне:"Фатальна жінка в українському кіно": Анастасія Карпенко — нова зірка українського кінематографутті
 

Рак

Якщо вам не подобається що-небудь в стосунках з коханою людиною — не тримайте це в собі. Постарайтеся спокійно пояснити другій половинці, що саме зачепило вас за живе.

Лев

День сприятливий в усіх сенсах: в любові і в роботі. Сміливо заводите нові знайомства і починайте нові справи. Початок весни явно вам благоволить.

Діва

Потурбуйтеся про своє здоров'я. Можливо, те, що раніше давалося вам легко, тепер буде більш енергозатратне. Але результат того вартий.

Терези 

Ви зможете зробити багато із запланованого. Але якщо щось не буде виходити так як треба — не йдіть напролом. Проти лома, можливо, і немає прийому, але ви ж не хочете отримати по голові власним інструментом.

Скорпіон

Не треба метати бісер перед свинями. У вас буде купа цікавих ідей, але якщо керівництво їх не розуміє, може варто застосувати їх в іншому місці?

Стрілець

Будьте обережні, приймаючи подарунки не від близьких людей. Можливо, цього не варто робити зовсім. Людина може порахувати, що ви йому тепер зобов'язані.

Козеріг

Тримайте дистанцію з оточуючими і будьте пильні. Можливо, вас хочуть обдурити.

Водолій

Відкладіть професійні справи на потім. Краще насолодитеся спілкуванням з коханою людиною.

Риби

Постарайтеся розслабитися, не дивлячись на те, що ваша друга половинка доставить вам багато клопоту.