Новини про зірок
Подобається

Світлана Лобода розказала всю правду про свого «багатого дядечка», який зробив її успішною співачкою

04/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Світлана Лобода розказала всю правду про свого «багатого дядечка», який зробив її успішною співачкою

У ЗМІ часто з'являється інформація, що пробитися у шоу-бізнес Світлані Лободі свого часу допоміг і продовжує допомагати  зараз якийсь впливовий чоловік. Співачка вирішила розставити крапки над "і" в цій історії, передає Корупція.Стар

З недавніх пір Світлану Лободу можна побачити практично на всіх зіркових телеконцертах та світських заходах. Крім того, співачка нерідко дає «живі» виступи і бере участь в корпоративах. Така популярність, зрозуміло, не дає спокою недоброзичливцям артистки. Недоброзичливці раз у раз розпускають чутки про те, що свого часу Лободі допоміг пробитися в шоу-бізнес якийсь впливовий покровитель, який нібито і зараз надає їй підтримку, в тому числі і фінансову.

В ефірі радіо «Комсомольська правда» Світлана відповіла на чутки навколо її імені. За словами артистки, довгі роки її працю ніхто не помічав: пісні не звучали в ефірах радіостанцій, пропозицій про концерти практично не було. Тоді Лобода разом зі своїм продюсером Нателлою вирішили розміщувати композиції в різних інтернет-сервісах і не прогадали. Таким чином, домисли про багатих спонсорів співачка вважає смішними, тому що перш ніж досягти успіху, їй довелося на собі відчути всі складнощі музичного бізнесу.

Популярне: "Ми чуємо їх щодня": Тільки погляньте, як виглядають голоси наших улюблених каналів

«А «багатий дядечко»… Подивіться на мене. Який багатий дядько може витримати таку жінку? Сильні жінки домагаються всього самі. Ну, як самі — у нас величезна команда: штат з 20 чоловік, де кожен відповідає за свою ділянку робіт. Кращі фахівці на ринку. І разом ми називаємося — «артист LOBODA», —  поставила на місце злостивців знаменитість.