Новини про зірок
Подобається

«Одружені та з дітьми»: Хто з учасників «Холостяка» має щасливу сім’ю

04/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Одружені та з дітьми»: Хто з учасників «Холостяка» має щасливу сім’ю

Ці головні герої одного з найромантичніших проектів України — шоу "Холостяк" вже щасливі в шлюбі і доглядають дітей, передає Корупція.Стар

На початку цього року учасниця 7 сезону шоу "Холостяк" Лілія Солтанова повідомила радісну новину. В американському госпіталі "Mount Sinai Medical Center of Florida" дівчина народила своєму таємному бойфренду дочку, яку вони назвали Габріеллой.

Ця подія і підштовхнула нас з'ясувати, кому ж з головних героїв різних сезонів "Холостяка" за межами проекту посміхнулася удача: вони не тільки одружилися, а й стали татами.

Максим Чмерковський
У 2011 році в першому сезоні "Холостяка" глядачі уважно стежили за розвитком стосунків танцюриста Максима Чмерковського з тодішньої переможницею Сашею Шульгіною. Однак, стосунки пари тривали недовго. Розійтися, як в морі кораблі, вони вирішили практично відразу після завершення шоу.

Своє щастя Максим знайшов в Америці. Він закохався в свою партнерку по проекту "Танці з зірками" Пету Маргатройд. Через кілька років роману у них народився син Шай Олександр, а в липні минулого року пара зіграла пишне весілля.


Костянтин Євтушенко

Не вдалось побудувати стосунки з переможницею 4 сезону шоу "Холостяк" Анною Селюковою і Костянтину Євтушенку. Але серце бізнесмена недовго залишалося порожнім. Підкорити його вдалося олімпійській чемпіонці з семиборства Наталії Добринській. 

                                           
У 2014 році закохані стали чоловіком і дружиною. Зараз пара живе в Америці, де у Костянтина власний бізнес. Також Костя і Наталя виховують сина Дерека і дочку Алісію.

Популярне: "Ми чуємо їх щодня": Тільки погляньте, як виглядають голоси наших улюблених каналів

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетник
За час існування шоу "Холостяк" помітно збільшилася сім'я і ведучого шоу. У квітні 2013 року дружина Григорія Решетника народила йому сина Івана. Пара серйозно готувалася до пологів: займалася спортом, проходила обстеження, переглянула раціон харчування і читала спеціалізовану літературу.

Вдруге "лелека прилетів" до подружжя на початку червня 2017 року. Тоді в одному з київських пологових будинків на світ з'явився їхній другий син, якого вони вирішили назвати Дмитром.

Нагадаємо, вже наступного тижня, 9 березня, на телеканалі СТБ стартує 8 сезон "Холостяка". Серед 25 учасниць головний герой проекту Рожден Анусі буде шукати ту єдину, з якою він буде готовий розділити свою любов.