Новини про зірок
Подобається

«Казна-що і збоку бантік…»: Жанна Бадоєва вперше показала чоловіка. Красень ще той

04/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Казна-що і збоку бантік…»:  Жанна Бадоєва вперше показала чоловіка. Красень ще той

41-річна телеведуча опублікувала світлину з Василем Мельничиним і обговорила з шанувальниками критерії вибору партнера, передає Корупція.Стар

Телеведуча Жанна Бадоєва активно спілкується зі своїми  шанувальниками в Instagram. На її блог підписано понад мільйон користувачів соціальної мережі. Жанна охоче ділиться дорожніми нотатками — участь у проекті «Орел і решка» зобов'язує телезірку багато подорожувати. А також регулярно розміщує в Instagram знімки з дітьми і чоловіком та обговорює з шанувальниками актуальні питання.

Сьогодні Жанна опублікувала в блозі свої роздуми про те, як люди вибирають собі пару.

Телеведуча супроводила запис виразним знімком з Василем Мельничиним. На фотографії Жанна в яскравій сукні весело підняла руки вгору, а її чоловік виглядає спокійним і врівноваженим, що підкреслює його сорочка нейтрального білого кольору.

Жанна звернула увагу шанувальників, що багато пар при погляді з боку виглядають дуже різними: «Він серйозний, малоемоційний, небалакучий, прямий… вона — казна-що і збоку бантик (ну це в нашому випадку, наприклад) і з боку може здаватися, що люди зовсім різні.

Але насправді тут не те що  притягуються протилежності, просто про цей зв'язок у стосунках знають тільки двоє. Тільки вони на якомусь внутрішньому рівні знають, чому вони разом. Це іноді складно передати словами. Це є і все!».

Популярне: "Розсунула ноги …": Вчинок Насті Каменських не на жарт обурив українців

Роздуми Жанни Бадоєвої знайшли багато відгуків у шанувальників: «Дуже точний опис того, що я завжди відчувала але не могла сформулювати чітко», «Мені здається, різними бути навіть потрібно, головне, щоб цінності життєві були схожі».

Багато підписників навели приклади своєї сім'ї, де різні за характером і темпераментом люди  — щасливі разом прогягом довгих років.

 

Я давно заметила, что пары, которые живут вместе на первый и ( взгляд со стороны) часто выглядят очень разными. Он серьёзный, малоэмоциональный, малоразговорчивый, прямой….. она- черти что и с богу бантик( ну это в нашем случае, например) и со стороны может казаться, что люди совсем разные. Но на самом деле тут не то что бы притягиваются противоположности, просто про эту связь в отношениях знают только двое. Только они на каком то внутреннем уровне знают, почему они вместе. Это иногда сложно передать словами. Это есть и все!!!! И тут не всегда на первом месте воспитание, образование, кол-во прочитанных одних и тех же книг, общие интересы, хобби…. все это может не совпадать. Но умные люди, чувствующие друг друга каждой клеточкой могут подстраиваться( безболезненно) и не ставить никаких преград. Тема отношений, конечно очень большая и широкая, и так в одном посту очень сложно изложить все мысли по этому поводу. Но главное, что я хотела сказать, что никого не слушайте и не следуйте стереотипам про « правильные» отношения. Только вы можете выбирать ваше это или нет!!!! Можете ошибаться, но это опыт, ваш опыт! И не отказывайте себе ни в чем. Все имеют право на ошибки и на право быть счастливым!!!! Вы разные со своими избранниками?

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)