Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 5 березня 2018 року

04/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 5 березня 2018 року

Овен

Проявіть більше ініціативи на роботі. Уникайте конфліктів, але захищайте свої особисті кордони. Краще займіться тим, що вам під силу і буде вам щастя.

Телець

не перевтомлюйтеся. Але постарайтеся поставитися до прохань або доручень, які вам дають на роботі відповідально. Керівниство помітить вашу старанність.

Близнюки

День буде наповнений приємними подіями. Переговори теж складуться вдало. Але не вдавайтеся в конфлікти, вони можуть здорово зіпсувати загальну картину дня.

Популярне:"Фатальна жінка в українському кіно": Анастасія Карпенко — нова зірка українського кінематографутті

Рак

Приділіть більше уваги і турботи своїм рідним. Ви могли чимось ненароком їх образити. Не беріть кредитів і не давайте грошей у борг. У найближчому майбутньому виникнуть фінансові труднощі.

Лев

Будьте обережними з тим, що ви говорите. У професійному відношенні не буде ніяких сюрпризів. Займіться тим, що виходить у вас найкраще.

Діва

Не розслабляйтеся. Можливо, колеги по роботі можуть вас підставити. Не підозрюєте першого зустрічного, але будьте готові до всього. І зверніть увагу на власне здоров'я.

Терези

Ви можете досягти успіху у всіх сферах свого життя: і в любовній, і в професійній. Вас чекає цікаве знайомство.

Скорпіон

Сміливо починайте нові справи. Але не розраховуйте на обіцянки. Цілком ймовірно, що вони були дані просто для красного слівця.

Стрілець

День для вас буде невдалим. Все, що ви запланували піде прахом. Та й у відносинах з коханою людиною пробіжить чорна кішка.

Козеріг

Для нових знайомств цей день не підходить. Якщо вас не влаштовують стосунки з коханою людиною, подумайте, що ви робите не так. А взагалі буде краще, якщо ви поринете в роботу.

Водолій

Постарайтеся займатися тільки приємними справами. А якщо помітите, що назріває конфлікт, погасіть його в зародку.

Риби

День пройде нейтрально. У відносинах з родичами можливі дрібні побутові конфлікти.