Новини про зірок
Подобається

«Зовсім розучилися жартувати…»: Новий сезон «Ліги Сміху» обурив українців

03/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Зовсім розучилися жартувати…»: Новий сезон «Ліги Сміху» обурив українців

Вчора в ефір вийшов перший випуск нового сезону гумористичного шоу «Ліга Сміху», передає Корупція.Стар..

Новий сезон здивував українців своїм тренерським складом, адже з минулого сезону на своїх місцях залишилися лише Оля Полякова та Ігор Ласточкин. Замість улюблених старичків в цьому році свої сили спробували: Станіслав Боклан, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Влад Яма і Надя Дорофєєва.

Популярне: "Міні-Тіна Кароль": У Львові живе справжня копія відомої співачки

У цьому випуску, українцям показали першу частину Одеського фестивалю, на якому судді визначалися з фаворитами, відбираючи собі по дві команди. У першому випуску виступило всього 9 команд, серед яких були і вже досвідчені учасники: «Стоянівка», «Ніколь Кідман», «Луганська збірна».

Але глядачі виявилися не задоволені жартами команд, хоча новий склад журі виявився до душі українцям. Звичайно, багато хто хотів знову побачити Кравець, Горбунова і Потапа, але швидко звикли до нових персонажів.

«У кожної команди по одному — два жарту, а решта якось ніяк. Начебто зовсім розучилися без тренерів жартувати і тому більше смієшся з діалогів Боклана і Зеленського, ніж з команд ».«Шкода Потапа і Горбунова немає ». "Судді теж порадували, шкода лише що Олену прибрали("