Новини про зірок
Подобається

Символ 90-х, Ісус 2018-го: Чим займається зараз легенда української естради Юрко Юрченко

03/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Символ 90-х, Ісус 2018-го: Чим займається зараз легенда української естради Юрко Юрченко

Де пропадала легенда української естради, та чим зараз займається зірка, розібралась редакція Корупція.Стар.

Легенда 90-х Юрій Юрченко, до речі, його справжнє прізвище Нечистяк, народився в 1972 році в Хмельницькій області. Хлопчик почав займатися музикою ще з п'яти років. Вже в сім років хлопець вокалістом групи «Мрії» Свою першу рок-групу «Імпульс» він створює ще перебуваючи в училище. Потім, коли вступає до Вінницького педагогічного інституту, збирає нову команду під назвою «Нечиста сила».

У 1995 році Нечистяк стає лауреатом великих відомих українських і міжнародних фестивалів і набуває ще більшої популярності. Вирішальним в житті артиста став 1996 рік, коли він знайомиться з керівником творчого агентства «Територія А» Олександром Бригинцем. Саме він і створює артисту образ «Юрія Юрченка». Компанія зайнялася рекламою, випуском роликів і просуванням зірки на популярних українських телеканалах.

Пісні «Така наша любов», «Відпусти», «Анжеліка», «В пустелі диких снів», спрямовані на підлітків принести величезний успіх і мільйони шанувальників. На піку популярності співак вирішив, що хоче відмовитися від образу «Юрченко» і стати самим собою. Через такого рішення, агентство розриває контракт з Юрієм і він працює з Пономарьовим, але щось в кар'єра не склалася. З 2000 по 2004 рік в його житті настає наполягань творча криза. Поки співак не приймає рішення створити ще одну групу Yurcash.
 
Фолк-панк-рок група принесла своєму творцеві популярність знову. Цікаво, що всіх учасників групи звуть Юріямі. У 2007 році група випускає свій другий альбом. Планувався випуск третього альбому, але підростало інше покоління, на концерти «Юркеш» приходило все менше і менше людей. В результаті Юрію довелося переїжджати в Канаду, щоб хоч якось вижити.

"Я емігрую з сім'єю до Канади на ПМЖ», — написав у «Фейсбуці» 42-річний артист і пояснив: — «Ресурс вичерпаний. Можливо, я себе тут втратив, а може, не знайшов. Вся моя діяльність протягом останніх 10 років знову привела мене в глухий кут. Другу хвилю невизначеності, непотрібності і бідності я можу не пережити. Тим більше, я вже не один і не маю на це право".

Шанувальники думали, що артист більше ніколи не повернеться на українську сцену. Але в 2017 році всіх потрясла новина про те, що група «Юркеш» стає учасниками 8 сезону «Х-фактора» і виявляється суперфіналістом!

Уже в лютому цього року Юрій разом зі своєю групою приймають участь в Нацвідборі на Євробачення-2018. Хлопці пройшли в півфінал з піснею Stop Killing Love, в якій розповідається про неминуче апокаліпсис, якщо люди не навчаться любити. Але пройти далі їм не вийшло, судді не оцінили те, що Юрій виступав в образі Ісуса.

"Я можу вийти завтра в центр міста і нехай в мене кине камінь той, хто бачить в цьому гріх або богохульство. Я готовий. Я виходжу на сцену, плачу, надривається і прошу людей, не вбивайте любов! Це все, що у нас є . Прошу любити один одного. Хіба через це Бог засудить мене? Я впевнений, Ісус мене не засудить ", — підкреслив музикант.

Зараз артист продовжує намагатися відновити свою кар'єру в Україні, хоча зізнається — важко. Підтримує кохана дружина — Світлана разом з трьома дітьми. Подружжя в шлюбі вже понад 20 років.

"Я однолюб по життю. Я не зраджував своїй дружині 20 років. І не зраджую зараз", — пояснив музикант.
 

Популярне: "Міні-Тіна Кароль": У Львові живе справжня копія відомої співачки