Новини про зірок
Подобається

«Я просто лежала в ліжку і плакала»: Катерина Кухар розповіла про трагедію, що сталася в сім’ї

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я просто лежала в ліжку і плакала»: Катерина Кухар розповіла про трагедію, що сталася в сім’ї

У першому весняному випуску "Світського життя", який вийде в ефір 3 березня, Катерина Осадча вирушила до Бельгії, щоб зустрітися з українськими зірками балету Катериною Кухар і Олександром Стояновим. Це те місце, в якому пара перебувала останні два місяці, передає Корупція.Стар


Позаду — 44 вистави і 16000 кілометрів, попереду — пристрасний балет «Дон Кіхот» у бельгійському Намюре, а потім — повернення до Києва, де Катерину і Олександра вже зачекалися двоє дітей.

Під час прогулянки по місту подружжя розповіло Осадчій, з чого почався їх роман. Виявляється, Олександр закохався в Катерину ще в той час, коли вона була заміжня.

Артист згадує:

Я нічого не міг з собою вдіяти Коли любиш — мізки вимикаються. Є людина, немає — бачу мету — не бачу перешкод!

Популярне:"Фатальна жінка в українському кіно": Анастасія Карпенко — нова зірка українського кінематографутті

І омріяне «так» від коханої Олександр почув не відразу. Попереду їх чекало чимало випробувань.

Катерина Кухар зважилася вперше торкнутися болючої для себе теми — смерті першої дитини. З тих пір пройшло багато років, але біль досі не пройшла.

Катерина знову не змогла стримати сліз, згадуючи ту трагедію:

Мені тоді нічого не хотілося, я, напевно, місяць просто лежала в ліжку і плакала. Напевно, кожній людині дається своє випробування і свій хрест. Ця трагедія повністю змінила мене як особистість.

 

Балерина зізнається, що від горя збиралася навіть назавжди покинути балет, але знайшлася людина, що допомогла їй вибратися з полону відчаю і навчитися жити далі.