Новини про зірок
Подобається

«Від відомої співачки до члена партії Ляшка»: Як поживає і чим займається колишня дружина Іво Бобула, Лілія Сандулеса

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Від відомої співачки до члена партії Ляшка»: Як поживає і чим займається колишня дружина Іво Бобула, Лілія Сандулеса

Народна артистка України, муза Олександра Сєрова і Іво Бобула вже більше п'яти років не з'являється на сцені. Куди пропала зірка і чим вона зараз займається дізналася редакція Корупція.Стар.

Сандулеса Лілія Василівна народилася в 1958 році в селі Маршинці Чернівецької області. Ще в школі дівчина виявляла не малий талант. Співачка розповідала, що величезну роль в її житті зіграла бабуся. Саме вона допомогла повірити дівчині в себе.

Бабуся навчила мене хорошим манерам. Вона хотіла, щоб я співала. Чого не можу сказати про батьків. Говорили, що це за професія — співачка. Хотіли, щоб я мала «щось серйозне» в руках, яку важливуспеціальність, скажімо, бухгалтера, економіста.

Популярне: "Вона біля нього як Дюймовочка": Тільки погляньте на дружину Сергія Сивохо. А починалось все зі службового роману

У 1977 році Лілія отримала золоту медаль на першому Всесоюзному фестивалі самодіяльності. Саме на ньому дівчину помітив і запросив солісткою в популярний вокально-інструментальний ансамбль «Жива вода», його творець Юрій Шаріфов. Виступаючи в Чернівецькій філармонії співачка змогла повністю розкрити свій талант. Її приємний альт і витончений артистизм не міг залишити байдужими нікого.

Особисте життя артистки можна назвати справжньою епопеєю. Вперше вона вийшла заміж ще в 16 років. Лілія розповідала, що її обранцем став музикант, який жив в її селі. У шлюбі народився син Іван. Але відносини прожили недовго. Співачка зрозуміла, що полюбила не людину, а образ.

Я полюбила цей образ — людини з акордеоном, який розбиралася в музиці. Мабуть, тоді ще й не розуміла, що таке справжні почуття. Що таке любов у моєму розумінні? Підтримка, повагу, увагу і розуміння. Повинен бути поруч один, опора … У першому шлюбі цього не було.

Справжня любов прийшла до неї трохи пізніше. Коли вона почала виступати в Чернівецькій філармонії. Саме там жінка познайомилася з відомим співаком Олександром Сєровим. Але і ці відносини не принесли дівчині щастя, співак виявився занадто ревнивим.

Ми любили один одного. Ось тут була опора і підтримка, Саша розумів мене з півслова. Потім ми переїхали в Волинську філармонію на роботу. Але навколо було стільки заздрісників, які найбільше хотіли нас розлучити, говорили за моєю спиною такі небилиці, обливали брудом. І їм це вдалося.

Наступним став Валентин Козаченко, відомий режисер-постановник. Він організовував безліч концертів Лілії і між ними виникли почуття. Але незабаром дівчина сама кинула Валентина. Виявилося, що співачка закохалася в Івана Васильовича Бобула. Артисти виступали дуетом. За словами Лілії саме пісня «Берег любові» і пробудила в ній почуття до Іво Бобулу. У шлюбі пара прожила 11 років, але чоловік з кожним роком відмежовувався все більше і в 2001 році подружжя розлучилося.

Іво почав вередувати, все його не влаштовувало, почалося нерозуміння, якого не повинно бути в сім'ї. Я йому давала шанс: давай спробуємо ось так, або ось так. Адже кожна жінка хоче мати сім'ю, а не розлучатися перший, другий і навіть третій раз. Тому і жила надією. Але ми так і не змогли знайти спільної мови.

У 2013 році жінка розповіла про те, що нарешті змогла забути Іво і знайшла нового супутника життя. Чоловіка звуть Валентин і він молодший зірки на 5 років, але повністю розкрити особистість і показати шанувальникам свою любов Лілія відмовилася. Зараз співачка пішла на заслужений відпочинок.

28 лютого вона відзначила свій 60-ти річний ювілей. Побував на заході і скандальний політик Олег Ляшко. Лідер «Радикальної партії» вирішив взяти народну артистку в свою команду і подарував їй партійний квиток.

«Прекрасна лілія Сандулеса — відтепер в нашій команді. Мав честь вручити Лілії наш партійний квиток на її ювілейному Дні народження. Дякую за спів. Спасибі за душу. Спасибі за красу», — написав Ляшко на своїй сторінці в фейсбук.

Чи буде Лілія намагатися стати нардепом поки не відомо.