Новини про зірок
Подобається

ВіаГра-2 перезапуск: Потап не на жарт здивував українців своєю ідеєю

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
ВіаГра-2 перезапуск: Потап не на жарт здивував українців своєю ідеєю

Популярний український репер, а тепер ще й музичний продюсер Олексій Потапенко поділився своєю новою ідеєю, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм чоловік опублікував фото своїх протеже Насті Каменських, Наді Дорофєєвої та Мішель Андраде. Потап заявив, що якщо об'єднати дівчат в тріо, то вийшла б відмінна "ВіаГра".

"Ось це ВіаГра могла б бути !!! @kamenskux @ nadyadorofeeva @ mishvirmish"

Популярне: "Вона біля нього як Дюймовочка": Тільки погляньте на дружину Сергія Сивохо. А починалось все зі службового роману

Багато шанувальників сприйняли ідею дуже буквально, заявивши, що вже готові купувати квитки на концерти такого гурту. І навіть запропонували зв'язатися з продюсером оригінальної "ВіаГри" Костянтином Меладзе та показати йому новий склад.

"Дзвони Меладзе", "Така ВіаГра всіх підніме танцювати …", "Я думаю Олексій Потапенко повинен написати хіт для трьох! Буде Бомба!", "Блін, а класна ідея, тріо з них вийшло б відмінне!)".

Але Олексій поспішив заспокоїти шанувальників, заявивши, що це просто жарт, але ось над ідеєю спільної пісні для цього тріо продюсер задумався.

 

 

Вот это ВиаГра могла бы быть!!! @kamenskux @nadyadorofeeva @mishvirmish

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)