Новини про зірок
Подобається

Оля Полякова зізналася, коли планує піти з «Ліги Сміху»

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Оля Полякова зізналася, коли планує піти з «Ліги Сміху»

Вже завтра телеглядачі побачили новий випуск "Ліги Сміху". Які плани у зіркового тренера Ольги Полякової дізналася Корупція.Стар.

Завтра на телеканалі "1+1" вийде Гала-концерт одеського фестивалю. У ньому взяли участь більше 20 команд. 14 з них тренерський склад вже відібрав як своїх фаворитів. У кожного члена журі як зазвичай буде по дві команди. Цей сезон здивував українців не тільки новими командами, але і майже повністю оновленим тренерським складом. Залишилися тільки Оля Полякова та Ігор Ласточкин. Спробують свої сили Стас Боклан, Влад Яма, Юрій Ткач, Надя Дорофєєва та "тренерозамінювач" Євген Кошовий.

Популярне: "Вкрав дитину, щоб продати на органи": Як і чому заарештували Андрія Данилка

Ольга Полякова зізналася, що в цьому сезоні хоче тільки перемоги, тому вибрала собі досвідчені команди: "Стоянівка" і "Вінницьких"

"У мене не було сумнівів — брати участь в цьому проекті чи ні, тому що я його дуже люблю і відчуваю себе тут на своєму місці. Тим більше, в фіналі я вже побувала, тому мені залишилося лише одне — перемогти зі своєю командою в "Лізі сміху". Ось як виграю, так і піду".

У наступну п'ятницю глядачі зможуть побачити другу частину Одеського фестивалю.