На кого більше схожа? Яна Соломко нарешті показала обличчя своєї донечки

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
На кого більше схожа? Яна Соломко нарешті показала обличчя своєї донечки

Екс-холостячка Яна Соломко нарешті показала свій скарб — маленьку дочку Кіру, чиє обличчя так довго приховувала від численної публіки,передає Корупція.Стар

Співачка і екс-учасниця реаліті «Холостяк» Яна Соломко часто ділиться в своєму Instagram цікавими подробицями з життя і корисними порадами для дівчат. Відносини між чоловіком і жінкою, схуднення, самореалізація, догляд за собою, музика, подорожі: які тільки теми не зачіпала Яна в особистому блозі. Але, мабуть, найважливішою для неї завжди залишалася тема сім'ї. Навіть перше фото дочки Кіри, на якому вперше видно її обличчя, Яна Соломко довіри не глянцевим виданням, а соціальним мережам.

Популярне: А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає в повсякденному житті

1 березня на Instagram-сторінці артистки з'явилася зворушлива фотографія з маленькою Кірою. На знімку любляча мама Яна Соломко ніжно цілує дитину.

«Дівчатка, багато було питань, чому ж я не показую обличчя доці … Я довго не хотіла цього робити, можливо, через материнську інтуїцію … І ось в перший день весни я хочу поділитися з вами найціннішим у своєму житті!»— таким коментарем супроводила Яна свій пост.

 

Девочки, много было вопросов почему же я не показываю лицо доци..☺️ Я долго не хотела этого делать, возможно из за материнской интуиции… И вот в первый день весны я хочу поделиться с вами САМЫМ ЦЕННЫМ В СВОЕЙ ЖИЗНИ!!!❤️?? Спасибо уникальному @dubnitskiy_david ! Именно поэтому он известен на весь мир — он умеет делать фотографии не модными, а атмосферными. Спасибо, что вы со мной❤️☺️ #yanasolomko #kydryashkakira #girls #life #mom #daughter #y+k

Публикация от Яна Соломко (@yana.solo)