Новини про зірок
Подобається

«Міні-Тіна Кароль»: У Львові живе справжня копія відомої співачки

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Міні-Тіна Кароль»: У Львові живе справжня копія відомої співачки

21-річну студентку Ірину дуже часто називають копією Тіни Кароль, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі дівчина виклала колаж на якому вона порівняла свою фотографію зі знімком відомої співачки. Виявилося, що схожість дійсно вражаюча. Дівчина виглядає в точності як помолоділа зірка.

"Все частіше чую фразу:" Ти копія Тіни Кароль! Мені завжди приємно це чути. Адже бути схожою на жінку, яка є еталоном ніжності і жіночності, це нереально круто! »- каже 21-річна Ірина Новик.

Популярне: "Вона білянього як Дюймовочка": Тількипогляньте на дружину Сергія Сивохо. А починалось все зіслужбового роману

Сама Ірина зараз отримує економічну освіту у Львові і неодноразово брала участь в різних конкурсах краси. У минулому році вона спробувала свої сили у "Міс Львів" і отримала звання "Міні-Тіна Кароль". Дівчина зізнається, що схожість помітила ще давно і часто використовує такий образ.

"Буває, що і зачіску роблю, як у Тіни, — каже Іра. — У мене тільки ще брови іншої форми. Але хочу їх змінити. Мені часто кажуть, що у мене губи, ніс, очі і навіть посмішка — такі, як у співачки ".

Дівчина розповідає, що була б рада познайомитися з Тіною особисто.

"Я не проти взяти участь в конкурсі двійників, — продовжує Ірина. — Нещодавно Тіна Кароль набирала в свою команду дівчат, які на неї схожі, для зйомок в кліпі. Я, на жаль, пізно про це дізналася. Співачка вже знайшла двійників".