Новини про зірок
Подобається

«Лежала в ліжку і плакала»: Суддя «Танців з зірками» розповіла про втрату дитини

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Лежала в ліжку і плакала»: Суддя «Танців з зірками» розповіла про втрату дитини

Зірка українського балету Катерина Кухар зі своїм чоловіком Олександром Стояновим поділилися сімейними таємницями, передає Корупція.Стар.

В інтерв'ю Каті Осадчій зіркова пара розповіла про найпотаємніше. Виявилося, що суддя проекту "Танці з зірками", прима українського балету — Катерина Кухар втратила свою першу дитину.

Популярне: "Вона біля нього як Дюймовочка": Тільки погляньте на дружину Сергія Сивохо. А починалось все зі службового роману

 

"Мені тоді нічого не хотілося, я, напевно, місяць просто лежала в ліжку і плакала. Напевно, кожній людині дається своє випробування і свій хрест. Ця трагедія повністю змінила мене як особистість", — зізналася Кухар

Не тямлячи себе від горя жінка кинула свого чоловіка і хотіла закінчити свою кар'єру. Виявилося, що допоміг їй саме Олександр. Він зміг переконати Катерину знайти в собі сили жити і боротися далі. Чоловік розповідав, що через переживав через трагедії не менше, але вирішив, що зможе допомогти Кухар і не помилився.

"Я нічого не міг з собою вдіяти. Коли любиш — мізки вимикаються ".

Пара навіть разом придбала для Національної Дитячої Спеціалізованої Лікарні апппарат штучного дихання. Зараз подружжя виховує двох дітей: Тимура і Настю.