Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 3 березня 2018 року

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 3 березня 2018 року

Овен

Ви можете переконати в своїй правоті кого завгодно. Але чи потрібно це? Постарайтеся сконцентруватися на чомусь одному.

Телець

У цей день займіться тим, що приносить вам задоволення. Важливі переговори, зустрічі та підписання контрактів перенесіть на інший день.

Близнюки

Постарайтеся не вплутуватися в конфлікти і не дратуватися. Хоча це буде важко. Якщо ви захочете розслабитися в кінці дня — не робіть це за допомогою алкоголю.

Рак

Не відмовляйтеся від розваг або розважальних заходів. День благоволить вам. Навіть якщо ви будете швидко втомлюватися — не переживайте. Розслабтеся, а далі show must go on.

Лев

Добре фільтруйте те, що вам говорять. Не варто сліпо вірити почутому, навіть якщо це звучить дуже переконливо. Сім разів відміряйте, а потім подумайте, чи варто відрізати. У цей день — пильність понад усе.

Діва

Якщо ви самотні — вас чекає нове знайомство. Якщо ні — приділіть час своїй другій половинці. Спільні прогулянки і поїздки підуть вам обом тільки на користь.

Терези

Людина припускає, а Бог розташовує. Постарайтеся не планувати нічого наперед, буде прикро, якщо всі ваші очікування підуть прахом.

Скорпіон

Проявіть твердість характеру, але ні в якому разі не байдужість. І не з'ясовуйте стосунки з коханою людиною. Ваша сварка може перерости в серйозний конфлікт.

Стрілець

Цінуйте те, що у вас є. Якщо в особистих відносинах щось не так, подумайте, в чому саме може бути проблема. Адже в зрілої парі винні завжди обоє.

Козеріг

Це день сюрпризів. Ві побачитеся з друзями і, можливо, заведете цікаві нові зннакомства. Не соромтеся бути в центрі уваги.

Водолій

Намагайтеся стримувати себе. Ваша дратівливість може відштовхнути від вас потрібних людей, тому намагайтеся тримати голову в холоді.

Риби

Складіть собі графік справ і дотримуйтеся його. Тайм-менеджмент допоможе вам розібратися зі справами і правильно розрахувати час.