Новини про зірок
Подобається

«З першою дружиною їх розписали у в’язниці»: Приховані таємниці особистого життя Володимира Бебешка

01/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«З першою дружиною їх розписали у в’язниці»: Приховані таємниці особистого життя Володимира Бебешка

Ветеран українського шоу-бізнесу Володимир Бебешко здатен не лише на геніальні проекти, але і на міцне слівце, передає Корупція.Стар.

Відомий український звукорежисер і музичний продюсер Володимир Бебешко починав працювати у Москві, коли ще тільки зароджувався шоу-бізнес в Україні. Довгі роки Володимир співпрацював з безліччю відомих виконавців і робив аранжування пісень для Софії Ротару, Таїсії Повалій, Філіпа Кіркорова, групи "ВІА Гра" і багатьох інших. Проте "хлопець з Бендерштадту" (Бебешко родом із Західної України, місто Стрий) зараз працює в Україні і полюбляє лаяти місцевих політиків. Відчувається, що цей чоловік не боїться теперешню владу і говорить все , що думає.  Його новий україномовний проект Солоха в Мережі вже охрестили скандальним і багатообіцяючим. 

Сам Володимир родом з творчої сімї, а власні таланти йому допоміг відкрити батько: "У нас з татом і братом був сімейний підряд — “Тріо Бебешки”. Виступали на курортах у Моршині, Трускавці. Організовували танці для відпочивальників". Він завжди жив і дихав музикою, тому і не дивно, що його першою дружиною стала співачка Вікторія Врадій. Перший шлюб для Бебешка був не звичайний тому, що розписали їх на зоні. 

Володимир тоді відсидів три роки за спекуляцію, торгував музичними інструментами і апаратурою. Як зазаначає український звукорежисер він не визнає цей суд, бо займався всім легально. І щоб мати змогу бачитися з Вікторією їм довелося розписатися. "Тож таке цікаве було весілля в тюрмі», — згадує чоловік. 

Свого часу у Бебешка була змога імігрувати у США разом з Вікторією Владі, але він вирішує залишитися. 

"Був двічі у Штатах з першою дружиною. На другий раз Вікторія захотіла там залишитися. Роботу я б там знайшов… Але хотілося бути кимось в Україні, аніж ніким в Америці. З наших ніхто там нічого не добився. Річ не у відсутності таланту, а в тому, що у чужій країні ти завжди будеш емігрантом. Потрібні великі зв’язки для того, щоб пробитись за кордоном"

Свою теперішню дружину Сашу Беліну Володимир Бебешко не продюсує. Каже, вона і так зірка. Просто співає у своє задоволення і не дешеву попсу, а джаз — "для тих, хто розуміє".