Новини про зірок
Подобається

«У багатих свої примхи»: Популярний ведучий здивував українців своїм вчинком. Чим закінчився його експеримент

01/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У багатих свої примхи»: Популярний ведучий здивував українців своїм вчинком. Чим закінчився його експеримент

Відомий журналіст і телеведучий Дмитро Комаров поділився неймовірною історією, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі в Фейсбук, ведучий телепередачі "Світ навиворіт" на телеканалі "1+1" розповів шанувальникам, що став свідком людяності українців. Все почалося з того, що співробітники телеканалу вирішили організувати Благодійний аукціон і в якості лотів запропонували свої особисті речі. Дмитро вирішив здивувати своїх шанувальників і виставив на торги "можливість провести з ним час".

Популярне: "Вкрав дитину, щоб продати на органи": Як і чому заарештували Андрія Данилка

«Подумав, що у багатих свої примхи, і за таку суму вони придбали екскурсію в мій кабінет. Ну, що ж, я із задоволенням проведу час, а гроші йдуть на благодійність», — зазначив ведучий.

Лот був проданий аж за 26 555 гривень. Найбільше ведучого здивував покупець — маленький хлопчик Кирило. Виявилося, що хлопчик з самого дитинства мріяв побачитися зі своїм кумиром, але батьки не могли дозволити собі оплатити таку суму. За лот заплатила дівчина Міла, яка прочитала про бажання хлопчика в інтернеті.

«Я написала лист на телеканал «1+1» з проханням надати мені розстрочку на 10 днів, за які я зберу необхідні кошти. Просто хотіла довести, що мрії не залежать від грошей, — розповіла Міла. — Протягом цього часу продавала різні товари і послуги — чашки з сердечками, футболки, магніти. Останній лот був схожий на той, який купувала: провести час зі мною. Викупила його подруга, яка також хотіла, щоб мрія хлопчика збулася ».

«Добрі люди творять чудеса», — резюмував Комаров.