Новини про зірок
Подобається

«Скандал підняла гірший, ніж в своїх програмах»: Фреймут розповіла про вчинок, через який шкодує

01/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Скандал підняла гірший, ніж в своїх програмах»: Фреймут розповіла про вчинок, через який шкодує

Скандальна телеведуча Ольга Фреймут, яка нещодавно стала директоркою «Школи панянок», розповіла, що не планує тиснути на своїх учениць, а просто спробує поділитись з ними своїм життєвим досвідом, передає Корупція.Стар

Фремут згадала одну історію з власного дитинства і те, як ця історія вплинула на становлення особистості.

Ольга розповіла, що її мама Алла Михайлівна весь свій час приділяла вихованню дітей, і дуже рідко зустрічалася зі своїми друзями. Телеведуча зізналася, що є один випадок, за який їй досі соромно перед матір'ю.

«Одного разу на Різдвяні свята мама з татом вирішили піти до друзів, а нас з братом залишити на бабусю. Мама ошатно одяглася, до цього всю ніч проспала на металевих бігуді, намакіяжілась. Вони вже мали йти з дому, а я почала гірко плакати, хапати маму за спідницю, щоб вона взяла мене з собою. Скандал підняла гірший, ніж в своїх програмах зараз», — сказала Фреймут.

Зірка зазначила, що її мама всіляко намагалася заспокоїти доньку, але в підсумку їй довелося пожертвувати своїм відпочинком.

Популярне: "Вкрав дитину, щоб продати на органи": Як і чому заарештували Андрія Данилка

«Мама намагалася домовитися зі мною, пояснити, що скоро повернеться, що їй хочеться до друзів. А коли вмовляння не допомогли — мовчки пішла в спальню і вийшла звідти в домашньому халаті. Скинула ошатне плаття, кліпси… І, ніби нічого до цього не планувала, почала готувати нам вечерю. Мене досі совість мучить за зіпсований мамин вечір», — додала Ольга.