Новини про зірок
Подобається

Помер актор з улюбленого серіалу мільйонів

01/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Помер актор з улюбленого серіалу мільйонів

У Мехіко помер 81-річний актор Рохеліо Герра, відомий глядачам СНД старшого і середнього віку по серіалу, який  став справжнім хітом — «Багаті теж плачуть». На початку 1990-их люди кидали всі турботи, а деякі і роботу, щоб скоріше ввечері сісти перед телевізором, коли показували чергову серію мелодрами з Маріанною і Луїсом Альберто, 

передає Корупція.Стар

Р. Герра українському глядачеві знайомий саме як актор, що  зіграв роль Луїса Альберто Сальватьерра. За свою творчу кар'єру він знявся в 20 фільмах і серіалах. У Мексиці його також знають, як майстра дубляжу і актора театру. Знімався актор з 1958 по 2013 рік.

Помер Герра 28 лютого 2018 від зупинки серця. У мексиканській пресі пишуть, що в останні роки артист хворів. У нього були незворотні пошкодження головного мозку. Рохеліо Герра було дуже важко ходити і говорити.

Актор з 20 років пов'язав своє життя з театром, а пізніше і з кіно. У його творчому доробку кілька десятків фільмів, причому вельми успішних не лише в Мексиці, але і в сусідніх країнах. Ще Рохеліо серйозно захоплювався живописом і скульптурою.

Популярне: "Вкрав дитину, щоб продати на органи": Як і чому заарештували Андрія Данилка

Тричі був одружений, причому зі своєю останньою дружиною Мірабель актор познайомився, коли тій було всього 14 (він старше на 25 років!). Незважаючи на репутацію ловеласа, «Луїс Альберто» дочекався повноліття нареченої і одружився. Пара жила щасливо і виховала двох спільних синів. А всього у Рохеліо п'ятеро дітей від трьох шлюбів.