Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 2 березня 2018 року

01/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 2 березня 2018 року

Овен

Овнам рекомендують говорити менше і спілкуватися з неприємними людьми. У цей день приділіть увагу навчанню і сімейним відносинам.

Телець

Тельцям радимо звернути увагу на якість харчування. Зірки рекомендують стежити за своєю дієтою, щоб не зіпсувати форму.

Близнюки

Близнюкам обіцяють день, пов'язаний з мінливістю настрою, ілюзіями, трансформацією оточення.

Рак

Гороскоп сьогодні Ракам пророкує тихий розмірений день. Цілком можливо, що деяких представників знаку сьогодні чекають нові цікаві знайомства.

Лев

Левам гороскоп пророкує дуже енергетично важкий день. Будьте готові до того, що конфлікти і сварки можуть виникати на рівному місці.

Діва

Дів попереджають про негативне емоційне тло. Зірки говорять про можливі несподівані проблеми в особистому житті.

Терези

Терезам обіцяють вельми сприятливий день для спорту і активного відпочинку. У цей день ваш мінливий внутрішній світ може зажадати нових вражень — порадуйте його.

Скорпіон

Скорпіонам гороскоп говорить більше часу приділити собі і своєму внутрішньому світу. Вся ця мішура справ і проблем віддалить вас від власного «я». Постарайтеся сьогодні налагодити з ним контакт.

Стрілець

Стрільцям гороскоп говорить виключити в цей день будь-яку агресію, проявити характерні для вас душевну щедрість, внутрішнє благородство, моральну чистоту.

Козеріг

Козерогів гороскоп застерігає від несподіваних проблем в особистому житті. Постарайтеся критично поставитися до власних недоліків і не висувати партнеру підвищених вимог.

Водолій

За гороскопом на сьогодні у Водоліїв буде напружений день. Деяка суєта і необхідність активної участі в багатьох справах можуть вивести вас з душевної рівноваги.

Риби

Рибам день пророкує  відновлення втрачених зв'язків, придбання спокою і миру. Не втрачайте сьогодні можливості завести масу нових цікавих знайомств.