Новини про зірок
Подобається

«Дружина — успішна бізнес-леді, яка поєднує у собі 33 професії»: Тільки погляньте з ким живе дизайнер Андре Тан

01/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дружина — успішна бізнес-леді, яка поєднує у собі 33 професії»: Тільки погляньте з ким живе дизайнер Андре Тан

Андре Тан, зараз це імя знає кожна українська модниця. Його колекції одягу розлітаються, як гарячі пиріжки, передає Корупція.Стар

Молодий харків'янин Андрій, ще з 11 років почав відвідувати курси крою та шиття. Після закінчення технікуму вступив до Київського університету технології та дизайну. Крім того, пройшов навчання на фабриці "Hugo Boss" в Німеччині і в St.Martins college of Art в Британії. Ще під час навчання встиг попрацювати стилістом Нового каналу.

Широка аудиторія дізналася про Андре завдяки проекту "Жертва моди" на Новому каналі. Незабаром дизайнера запросили працювати в якості стиліста телевізійного шоу "Шанс" на телеканалі Інтер. Молодий і амбітний про нього дізнався увесь світ, у 2000 році Андре Тан занесений в Книгу рекордів Гінеса, як наймолодший дизайнер України. 

Своє особисте життя Андре воліє тримати за зачиненими дверима, та від публічності не сховаєшся. В 2012 році, приховавши весілля не тільки від преси, а й від друзів, Андре Тан і його кохана Аліна Харченко одружилися. Таємне весілля відгуляли на Мальдівах у компанії один одного. Лише після повернення з медового місяця молодята повідомили всім, що одружені. 

Аліна Харечко успішна бізнес-леді, директор Маркетингової школи Be First, а також власник рекламного агентства. Зараз щасливе сімейство встигає поєднувати і роботу, і виховання донечки Соні, котра так схожа на маму. Як справжній чоловік і люблячий батько Андре завжди поруч біля донечки. Він зізнався, що Соня перевернула його життя і це дуже добре, що вона копія своєї матусі.

"Ну і слава Богу. Самі розумієте, ніс картоплею, кому таке потрібно. Для дівчаток це однозначно не прикраса. Одне можу сказати, я активно беру участь у вихованні доньки, тому що мені подобається це робити".

В одному з інтерв'ю Андре також поділився і успіхом сімейного бізнесу. З Аліною вони підписали договір, де прописані правила поведінки на роботі. 

"Моя дружина – прекрасний друг. Я завжди кажу, що гарна жінка має у собі поєднувати все – і бути гарною господинею, і путаною в ліжку, і поєднувати у собі 33 професії. І в неї все це чудово виходить", — похвалився дизайнер. 

Від себе, лише хочемо побажати Андре Танові творчого натхнення і сімейного тепла.