Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 березня 2018 року

28/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 1 березня 2018 року

Овен

Ви будете затребувані на роботі, вас будуть просто розривати на частини. У відносинах з коханою людиною проявіть більше тепла і турботи. Ідіть на поступки і обходьте гострі кути.

Телець

У вас буде дуже багато роботи, але ви з нею прекрасно впораєтеся. Якщо ж виникнуть труднощі, не соромтеся питати поради.

Близнюки

Не спілкуйтеся з агресивно налаштованими людьми. Сьогодні ви чутливі, і це загрожує. Просто будьте напоготові — і у вас не виникне жодних неприємностей.

Рак

Постарайтеся не робити нічого такого, про що б не могли розповісти коханій людині. Нещирість може вийти боком. Шукайте нові ділові контакти.

Лев

День обіцяє бути вдалим. Постарайтеся викроїти час для себе: гуляйте на свіжому повітрі, зустрічайтеся з друзями. І не лізьте на рожен.

Діва

Неприємності чатують вас в побуті. Ви можете покалічитися або поранитися. Але цей день добре підходить для поїздок і зустрічей поза домом. Там вам буде безпечніше, ніж в рідних пенатах.

Терези

Комусь дуже потрібна ваша допомога. Зробіть послугу і добро повернеться до вас сторицею. Відмовити можете тільки в тому випадку, якщо у вас попросять грошей у борг. Але відмовляти чи ні — вирішуйте самі.

Скорпіон

Не плануйте термінових справ. Навіть якщо дедлайни горять. Виконати їх ви все одно не зможете, а день буде витрачений. Займіться чимось важливим, але не терміновим.

Стрілець

Не починайте нових справ. Почекайте кілька днів, перш ніж погоджуватися на новий проект. Якщо справа варта — вона від вас не втече.

Козеріг

Можливо, вас спробують використовувати в цей день. Тому намагайтеся не мати ніяких справ з тим, хто вам не до душі. Будьте обережні і пильні.

Водолій

Не забудьте подякувати людям, які вам допоможуть. Тому що без сторонньої допомоги ви навряд чи впораєтеся.

Риби

Не бійтеся прийдешніх змін. Вони підуть вам тільки на користь. У професії головне — зростання і розвиток, тому не треба опиратися долі. Вона краще знає, що вам потрібно.