Новини про зірок
Подобається

«Одного ранку вона просто вийшла і сказала…»: Володимир Остапчук знову стане батьком

27/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Одного ранку вона просто вийшла і сказала…»: Володимир Остапчук знову стане батьком

Популярний телеведучий Володимир Остапчук розповів, що зовсім скоро він вдруге стане татом, передає Корупція.Стар

У родині Володимира зовсім скоро очікують  поповнення. Прихильникам як і ЗМІ цікаво: хто ж народиться у подружжя — хлопчик чи дівчинка? Пара  зізнається — друга вагітність стала для них справжнім сюрпризом.

«Обов'язково треба братика або сестричку», — вчили все. Хоча наша Емма в таких випадках зазвичай говорить: «Давайте ви мені старшу сестричку просто купите». Ми не планували другу вагітність », — розповів Остапчук.

Дружина ведучого розповіла, що до першої вагітності вони поставилися дуже серйозно, ходили до лікарів та все контролювали. А от з другим малюком вийшло все трохи інакше.

«Є такі поняття в медицині — «запланована вагітність» і «бажана вагітність». Так ось, з Емілією у нас була саме запланована вагітність, тому що за півроку до цього я потягла Вову до лікарів здавати всілякі тести. Ми дуже серйозно підійшли до цього питання (посміхається). А так як одного разу ми все це вже виконали, вдруге до лікарів не ходили», — розповіла дружина Володимира Олена.

Популярне:А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає у повсякденному житті

«Олена просто прийшла одного ранку і сказала: «Вова, мені здається, нас чекає сюрприз»(посміхається). І я дуже зрадів!»- додав ведучий.