Новини про зірок
Подобається

«Одна жінка навіть плакала…»: Катерина Кухар розповіла про зворушливі події, які трапились з нею у турне

27/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Одна жінка навіть плакала…»: Катерина Кухар розповіла про зворушливі події, які трапились з нею у турне

Турне Францією Катерини Кухар і Олександра Стоянова завершується, передає Корупція.Стар

Українські зірки балету всього за 2 місяці провели у Франції 44 вистави. На їхніх постановках побувало понад 100 тисяч глядачів — шанувальників балетного мистецтва.

Олександр і Катерина  розповіли про своє двомісячне турне головними містами Франції, у якому їм вдалося не лише плідно попрацювати, але й чудово відпочити. Нещодавно артисти побували в Версалі.

Найкрасивіше в Версалі — це розкішні сади. Вони на мене справили неймовірне враження. Неможливої краси водойма Аполлона, басейн Латона. Дуже шкода, що деякі статуї через погоду були закриті. В цьому році вперше були в Версалі, хоча в Парижі буваємо, майже, щороку. Єдине про що шкодую, що зараз не літо. Сюди обов'язково потрібно приїжджати в теплу пору року, — не приховуючи щирого захвату розповідає Кухар.

Артисти розповіли, що французька публіка дуже тепло приймала українців, глядачі своїми оваціями часто викликали їх на біс. А після вистави шанувальники нерідко чекали зірок балету біля службового входу, щоб поспілкуватися з ними і взяти автограф.

Олександр Стоянов розповідає: 

Гастролі пройшли душевно і позитивно. Ми побували в нових місцях, на берегах морів і океанів. Провели 4 чудових вихідних в Парижі. З кожним роком з'являється все більше і більше французьких друзів і шанувальників. Кількість міст, в яких хочуть побачити наші спектаклі, збільшується. Наступного року плануємо ще більше виступів, наприклад, в останній день гастролів, після вистави до нас підійшов директор театру і сказав, що на наступного  року  він хоче не одну, а чотири вистави з нашою участю.

Катерина Кухар робить висновок: 

Цього року навіть серед французького глядача були українські патріоти, які дарували дуже оригінальні букети. Одна з композицій була виконана в кольорх українського прапора — з жовто-блакитних квітів. Багато українців очікували нас після вистави, щоб поспілкуватися.

Популярне:А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає у повсякденному житті

Одна жінка навіть плакала: «В Україні ніколи не ходила на балет, а коли приїхала до Франції і побачила афіші, що танцюють українці, вирішила хоча б тут побачити» — сказала, що вона під враженням.

На початку березня артисти повернуться в Україну, щоб показати в Києві світову прем'єру містичного балету «Children of the Night».