Зіркові скандали
Подобається

«Забрала місце у людини…»: Після участі у «Голосі», на Ірину Федишин обрушився шквал критики

26/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Забрала місце у людини…»: Після участі у «Голосі», на Ірину Федишин обрушився шквал критики

Відома українська виконавиця Ірина Федишин минулого тижня прийняла участь в «сліпих прослуховуваннях» на популярному шоу "Голос країни — 8", передає Корупція.Стар.

Цей сезон популярного телешоу з кожним випуском дивує українців все більше і більше. На кожних прослуховуваннях з'являються вже давно відомі зірки. Не стала винятком і Ірина Федишин. Співачка прийшла на відбір минулого тижня і розгорнула всі чотири крісла і вибрала собі тренером Джамалу.

Популярне: "Грь*бані малолєткі": Відома співачка Тоня Матвієнко накинулася на переможця Нацвідбору MELOVIN

«Я вважаю, що потрібно виходити зі своєї зони комфорту, а участь в "Голосі країни" — хороший стимул розвиватися, тому що тут ти в рівних умовах з усіма. Для мене це буде великий досвід, так як я ніколи не брала участі ні в одному шоу. Парадокс — багато хто чув про Ірину Федишин, але не всі знають, як вона виглядає. Тепер все дізнаються, хто така Ірина Федишин насправді ».

Але більшість українців не розділили таку захоплену думку зірки. У соціальних мережах на Ірину обрушився буквально шквал негативу. Користувачі в один голос стверджують, що зірка заради задоволення свого его просто вкрала місце якогось молодого таланту.

«Не розумію, навіщо займати місце в команді. Це означає, що для одного талановитого виконавця місця не вистачить. Вона і так відома, у неї є своя публіка, вона збирає цілі зали. »,« Теж вважаю що не справедливо, хочеш нового то експериментуй. А так забрала місце у людини у якої це можливо єдиний шанс. »