Новини про зірок
Подобається

Ви тільки погляньте на неї! Роза Аль-Намрі повернулася з подорожі і помітно схудла

26/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Ви тільки погляньте на неї! Роза Аль-Намрі повернулася з подорожі і помітно схудла

Нещодавно Роза Аль-Намрі розповіла про свій новий образ життя: постійні відрядження, ненормований робочий графік і відсутність режиму. Так-так, в роботі ведучої тревел-проекту є зворотня сторона медалі, передає Корупція.Стар


Але навіть в такому ритмі Роза встигала робити кардіозаняття по кілька разів на тиждень і дуже багато ходити пішки. В результаті за три місяці вона схудла навіть більше, ніж до початку зйомок шоу СТБ «Світамі за скарбом». Побачити, як зараз виглядає ведуча, можна було 21 лютого на допрем'єрному перегляді проекту, який відвідали зіркові гості та ЗМІ.

Популярне: «Навколо порожнеча …»: Кинутий напередодні весілля Козловський почав писати вірші

Підтримати Розу Аль-Намрі її команду прийшли Ектор Хіменес-Браво, Тетяна Литвинова, Дмитро Горовенко, В'ячеслав Узелков, Павло Костіцин, Олена Алимова, Віта Евтушина і інші. Під час презентації гості побачили 8 пар щасливчиків, які стали учасниками «Світамі за скарбом», пройшли невеликий квест, щоб відчути себе в ролі героїв проекту, а також побачили найяскравіші моменти майбутнього сезону.

«Зйомки проекту вже закінчилися, і зараз я не уявляю, як буду жити без нашої команди і учасників. Сьогодні ж я наче знову повернулася на зйомки. І тепер я точно можу сказати: ми відзняли дуже круте шоу! », — сказала Роза Аль-Намрі.

На заході Роза Аль-Намрі була в комбінезоні насиченого зеленого кольору, який підкреслив помітні зміни у її фігури.

Dearest Hector❤️

Публикация от Roza Al-Namri (@alnamriroza)

Моя родина вчора об’єдналася з моєю родиною на СТБ❤️Друзі, дякую за Вашу підтримку , це був добрий і веселий вечір!Я не можу дочекатися весни! Проект «Холостяк» ,пост -шоу «Як вийти заміж», «Світами за скарбами» — занурять нас у шалені пригоди та кохання .Моя семья вчера объединилась с моей СТБ-семьей!Спасибо за Вашу поддержку ,друзья!Это был добрый и весёлый вечер!Не могу дождаться весны.Проект «Холостяк» , пост -шоу «Как выйти замуж», «Світами за скарбами» увлекут в сумасшедшие приключения и любовь ?

Публикация от Roza Al-Namri (@alnamriroza)