Новини про зірок
Подобається

Таїсія Сватко — юнацьке захоплення та кохана дружина Олега Винника. А ви вже бачили їхнього спільного сина

26/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Таїсія Сватко — юнацьке захоплення та кохана дружина Олега Винника. А ви вже бачили їхнього спільного сина

Струнка блондинка з голлівудською посмішкою, за спиною Олега Винника. І хто б міг подумати, що це та сама жінка для котрої він співає свої пісні, Таїсія Сватко, передає Корупція.Стар

Юнацьке захоплення та кохана дружина Олега Винника Таїсія завжди поряд з чоловіком.
Та чи просто бути дружиною кумира мільйонів жінок, бачити кожного дня як його обіймають і цілують інші?

 Не кожна жінка змогла б витримати стільки пліток про чоловіка. Олегу Виннику приписували романи з такими зірковими красунями, як Ольга Полякова і Настя Каменських, та навіть Анастасія Волочкова потрапила під приціл цих чуток.

"Бачу, бачу, чую чую, та тебе я не ревную…" так співає Таюне зі сцени (сценічний псевдонім Таїсії Сватко)

Таїсія сильна жінка, вона віддала цьому чоловіку все своє життя і кар'єру, бо залишається лише його бек-вокалісткою і виконує кілька пісень на його концертах. Вони завжди разом і він лише злегка, іноді, обіймає її, обручки Олег не носить, а в інтерв'ю жодного слова про неї, лише скупі нятяки, що його серце зайняте.

Познайомилися вони ще в Канівському училищі, і вже тоді Олег був знаним серцеїдом на якого заглядалися практично всі дівчата на курсі. Та скромній білявці Таїсії вдалося підкорити Винника. Перші закохані погляди і доторки рук, вона стала для нього першим і єдиним коханням. Весілля гуляли на два села, гості нареченої їхали за сто кілометрів на батьківщину до Олега. 

Як дружина декабриста, Таїсія за Олегом і вогонь, і воду. Зіркове сімейство деякий час жило у Німеччині, Штудгарт, де Олег будував свою кар'єру. Підкоривши головну сцену Німеччини, Олег Винник вирішує повернутися на Батьківщину і спробувати тут все з нуля. Там, у Німеччинні в них народився син, зараз він навчається у Європі, до батьків приїжджає не часто, так як і мама, і тато постійно на гастролях. 

Нагадаємо, що нещодавно Олег Винник отримав  нагороду від журналу Viva, як найкрасивіший чоловік України.

 

Популярне: «Навколо порожнеча …»: Кинутий напередодні весілля Козловський почав писати вірші

 

 

 

 

 

 

Таїсія Сватко з сином. Фото УзнайВсе.